Жестока борба за Предсједништво

Званичним објављивањем кандидатура за Предсједништво Босне и Херцеговине или према оном што је за сада процурило у јавност, водиће се занимљива, а неки кажу жестока борба за позиције у Предсједништву.

Босна и Херцеговина 24.02.2018 | 09:08
Жестока борба за Предсједништво
Неке од најпознатијих личности су: Милорад Додик, Денис Звиздић, Жељко Комшић, Младен Иванић, Фахрудин Радончић.

Највећа непознаница је да ли ће се у трку за члана Предсједништва упустити Драган Човић, док је највеће изненађење Додикова кандидатура с обзиром на његове изјаве о држави Босни и Херцеговини која не постоји или о немогућој земљи.

"Моја кандидатура за српског члана Предсједништва је дефинитивна. Окупићу широку подршку и мислим да та побједа уопште није упитна, неће ту помоћи ни Савез за промјене, ни бошњачки гласови", рекао је Додик, предсједник Републике Српске и предсједник Савеза независних социјалдемократа (СНСД).

Милорад Додик је раније изјавио да, уколико он буде српски члан Предсједништва БиХ, неће имати канцеларију у Сарајеву, већ у Источном Сарајеву, те да би сједницама Предсједништва присуствовао путем видеолинка. Дакле, умјесто неколико километара у луксузном аутомобилу, Додик би у зграду бх. Предсједништва стизао захваљујући модерним технологијама.

Међутим, изјава Ненада Стевандића, предсједника странке Уједињена Српска, тешко би имала конкуренцију у евентуалном надметању за политички најапсурднију.

Његови критеријуми за члана колективног шефа државе, нису програмски циљеви, него – љубав или мржња Сарајева према српским политичарима! Стевандић је, гостујући на бањалучкој Алтернативној телевизији рекао да ће његова странка подржати оног кандидата којег најмање воли Сарајево.

"Нема никога кога Сарајево мање воли од Милорада Додика. А ми ћемо бити против онога кога највише воли Сарајево, а то су српски министри у Савјету министара БиХ, или члан Предсједништва БиХ", рекао је Стевандић, објашњавајући да Сарајево не воли оне који добро мисле и добро раде за РС.

Али, има и других најава да ће бити занимљиво до октобра, јер се тешке ријечи размјењују, као пинг-понг лоптица.

Предсједник Партије демократског прогреса (ПДП) Бранислав Бореновић је Додику поручио како је вријеме за његову политичку пензију, а Додик је одговорио како неће коментарисати политичког лузера. Бореновић је узвратио ријечима: "Ја се за разлику од Додика не фарбам, ни себе ни свој народ".

Кандидат ПДП-а је садашњи члан Предсједништва Младен Иванић, док се из Српске демократске странке (СДС) помиње министар спољне трговине и економских односа Босне и Херцеговине, Мирко Шаровић, те градоначелник Бијељине, Мићо Мићић.

Хрватска демократска заједница БиХ (ХДЗ БиХ) још не најављује кандидатуру актуелног члана Предсједништва Драгана Човића, иако већина аналитичара очекује да ће се он за ту позицију надметати са Жељком Комшићем, предсједникпм Демократске фронте (ДФ), који је већ озваничио своју кандидатуру.

То за сада изазива највише опречних коментара, јер је Комшић био у два мандата (2006-2014.) хрватски члан Предсједништва БиХ, што ХДЗ БиХ и друге странке, окупљене у Хрватски народни сабор, никада нису прихватиле, сматрајући да су пресудили гласови Бошњака због чега су покренуте измјене Изборног закона БиХ.

Комшић је, пак, објаснио да је његова кандидатура облик отпора управо измјенама Изборног закона који су предложиле странке окупљене у Хрватски народни сабор БиХ.

"Ове уцјене у вези с ретроградним приједлогом Изборног закона морају престати. Моја кандидатура је један од начина и политичких механизама", поручио је Комшић.

Садашњи члан Предсједништва БиХ и предсједник Странке демократске акције (СДА) Бакир Изетбеговић се не може кандидовати јер управо "троши" други четворогодишњи мандат у колективном шефу државе.

У једном од интервјуа Изетбеговић је изјавио да ће кандидати за бошњачког члана бити сениори у политици, наводећи ова имена: Денис Звиздић, Адил Османовић, Шефик Џаферовић, Сафет Софтић.

Ипак, јасно је да је најозбиљнији кандидат садашњи предсједавајући Савјета министара Босне и Херцеговине, Денис Звиздић, који би се тако могао надметати с Фахрудином Радончићем, предсједником Савеза за бољу будућност (СББ) који ће у ову утрку ући по трећи пут.

Општи избори у Босни и Херцеговини који ће бити одржани у првој седмици октобра а расписани у мају, донијеће још много изненађења, али и атмосферу која ће бити далеко од политички коректне.

Јер, најављује се тешка борба за фотеље у Предсједништву Босне и Херцеговине, у Титовој улици у Сарајеву. Или, како најављује Милорад Додик, једна би могла бити – у Источном Сарајеву.

Извор: РСЕ

Коментари / 40

Оставите коментар
Name

Ма дај

24.02.2018 08:21

Је ли то он не смије да иде у СА? Мени треба горе у СА ко це радити за мене и остале и доњети ми посла, болнице, итд. Не требају тамо добро плацени циркусанти... е овце моје...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шљивар

24.02.2018 09:16

Изјавом Додика да це сједити у И.Сарајеву и линком бити у згради предсједниства у СА са остала два цлана предсједниства,пада у воду Чавина претпоставка, да це Додик одмах по избору подњети оставку на функцију у корист не знам Радмановица или Мајкицке.Ко лети пред руду са прогнозом пролази као Чава у овоме слуцају.С друге стране,горе у тексту,кандидовање Додиково за цлана предсједниства БиХ се прогласава највеце изненађење у кандидовању за ове изборе.А Босиц прије пар дана изјави да је то за њега оцекицано!Босиц класицни генерал послије битке.Што ниси излетио са прогнозом прије Додиковог кандидовања?

Name

Ре

24.02.2018 09:16

Хоце ли ми неко одговорити: ГДЈЕ МОГУ ПРОНАЦИ ЛИНК СА ЛЕТОВИМА ИЗ ТРЕБИЊА И И СОКОЦА?

Name

Какофонија

24.02.2018 09:26

Циљ је да се обесмисли предсједништво, па зато то и говори. Опструира све, а потом каже како то не функционише. Ок, можда има логике, кад би било шансе за сецесију, али овако је апсурдно, пошто сви страдамо, јер нам је све горе и горе. Овдје је још само питање којим ће редослиједом народи потпуно нестајати у БиХ.

Name

нетавно

24.02.2018 10:24

Закон налазе да се одлуке предсједниства доносе у згради предсједниства у сарајеву све остало не вриједи, видео линк мозе ако се усагласе два друга цлана предсједниства сто нема сансе да се деси.

Name

Гојко

24.02.2018 10:25

Можете се ви шпрдати и лајати на Додика, али у октобру се нећете чути, мишеви што се кријете по рупама. А колико сте некултурни не треба ни наглашавати. Пуно среће на изборима, кад вам је то тако битно

Name

Зељко Бањалука

24.02.2018 10:42

И убисе СВЕТОГ САВУ на Врацару нико да се извине због небулозе,независни истразитељ Додик трази убице да доказе своје небулозне тврдње, а ко су убице ми сто гласамо за политицаре који су направили најсиромаснију и најзаосталију нацију у Европи.

Name

Реално

24.02.2018 10:44

Треба се гласати за једног преседника БиХ а нај бољи би био Денис Звиздиц зивио будуци преседнице

Name

Миле

24.02.2018 10:50

Смије он да иде али ово је јос једна навлакуса за гласаце а срби увек наседну на његову прицу као и ону о одцепљењу,па деферендум и тако цова јебе српски народ у мозак годинама а ми јос то да сконтамо. Ако слуцајно победи летеце он у сарајево на цилиму. Имали сте прилику да видите како се реп подвија и у скупстини повуце референдум ко сноси троскове организације референдума па опет српски народ. Дај једном дозовите се памети и промијените несто па макар на горе јер избори су сваке цетир године .

Name

ХОС

24.02.2018 11:35

Сто вецу квази мрзњу према Сарајеву Додик показе,то му доноси сигурну побједу,он је једини цовјек који је усао и простудирао психу српског цовјека и на томе му скидам капу.

Name

Др Проф

24.02.2018 12:27

Гос. Ре у леденом врилу у Имотском код прабабе Маре.

Name

Ре какофонија

24.02.2018 12:47

Добро објасњено.. у томе и јест спас за народ.. ова борба да се кандидује за предсједниство БиХ, а ту исту БиХ не зели је тески апсурд. Нигдје у свијету забиљезено.. таквим дјеловањем се највисе стети властитом народу..

Name

Ре

24.02.2018 19:11

Није да несмије него СЕ добро знаа да је направљена зграда за србске преставнике у истоцном сарајеву Али ово из сзп господа плаца боравак зестоко у сарајеву и немају никакве Контролле СА Ким СЕ састају примјер Мектиц.

Name

БАУСТЕЛАЦ

24.02.2018 08:24

Избор Додика у педседниство у тандему са Цовицем би био,погубан за Дејтон, јер свако растурање БИХ није у интересу МЗ,САД. Мозда би то увукло медзународне факторе да интервенису,Помоц Босњацима није потребна јер они прихватају РС. Али не Додика који се претвара у монструма и са собом води малог од палубе Цовица,Руси су ту САД МЗ; али се бојим да це то све опет по глави народа, све опције су отворене Зато бираци памет у главу ваља синове слати, у војнике

ОДГОВОРИТЕ
Name

савке

24.02.2018 08:34

Гдје то Босњаци прихватају РС? Можда неки али у глобалу нас сви мрзите. А поготово они који живе у Српској

Name

за САВкЕТА

24.02.2018 09:05

Мени не смета РС, нити Срби било гдје да се налазили и ту је ТАЧКА! Боље ти себе преиспитај и ту индоктрину који ти је предсједник усадио у срце. Ја не дозвољавам ником, а камо ли тамо неким Бајама и Бакирима да ми поремете оно сто сам наслиједио од оца и мајке. Овца нисам и никад нећу бити...

Name

Ре савке

24.02.2018 09:30

Е овако размишљање и јесте проблем у БиХ. Због можд мањег броја људи који мрзе или не воле, једну или другу страну, приказује се лоша слика. Ја искрено не мрзим РС, и много људи које знам. Не смета ми обиљежје РС, не смета ми застава на сваком ћошку...зашто би, када је РС ентитет у БиХ који постоји. Замислите да бошњаци толико форсирају и истичу заставе са љиљанима? Куда би то водило? Прихватии смо неку неутралну заставу за БиХ коју ви опет не поштујете и не признајете. Директно негирање БиХ од Додика и сличних, јавно шаље нама и цијелом свијету колико сте ви за БиХ. Али нажалост то је наметнуто од вашег вође Додика. Само да он другачију слику шаље, народ ко народ хоће да живи. Али тај отров у политици директно утиче на све. Када видим да се поштује БиХ, закони, границе, као држава...чак бих, не да не би само мрзио, јер и не мрзим, већ би волио видети такву слику да се срби, хрвати боре за БиХ као своју земљу, јер ово није земља Бошњака. А Бошњаци морају бити свјесни да без три народа нема нама будућности. били би Палестина, зато смо толерантни а нема одвајања територија из БиХ. Јер би наша судбина била судбине палестинаца.

Name

ре савке

24.02.2018 11:31

Засто би мрзили српску дали због онога на који нацин је настала или због свог имена у којем нема ницег осим српског...познато..зар не...немрзимо српску јер је то на крају крајева територија дрзаве БиХ званицно давно признате.

Name

Последњи кинески цар

24.02.2018 11:45

Под претпоставком, да данас сви у БиХ и међунаордној заједници признају да је Република Српска самостална и држава,ђта би то промјенило у стандарду становника РС. Ништа људи, гарантујем то. Нама Србима није проблем БиХ, него људи који нас краду, лажу и задужују годинама. Немојте се палити на те националне приче,од тога само они имају користи.

Name

репликар

24.02.2018 08:31

Продајем свој глас за 200КМ. Ионако ће све остати исто. Бар да тим парама повадим папире за неку исељеничку визу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милокрад

24.02.2018 10:40

МЛОГО ЈЕ "брате" - ВЕЛИКА ЈЕ ПОНУДА , ПРИЈЕ ЈЕ БИЛО 50 А САДА КАКО РЕКОХ ЗБОГ ПРЕВЕЛИКЕ ПОНУДЕ НЕ МОРЕ НИ ЦЕНТА ПРЕКО ДВАЕСТ (20) маркица !

Name

Реплика Савке

24.02.2018 12:32

Откуд ти знас да ја мрзим рс то ти цуо од додика и то је као пецено или мозда ти мрзис све другације па мислис да су сви ко и ти

Name

Крај

24.02.2018 08:38

Срби требају доброг политицара овај додик је лопов пун ко брод

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Отворено,

24.02.2018 10:22

Имам пун куфер тих додикових муцки на рацун свих ,одлази мајсторе длеко ти куца била ,доста си зла и здајства нанео ;одлази да се бар једном наспавамо у миру.

Name

Рудоња

24.02.2018 08:57

Виц_ Предсједник на крају мандата улазе 10 000 КМ у вртиц а у затвор Милион , пита га најблизи сарадник . Сто тако мало у вртиц а пуно у затвор ? Он казе, немислис да цемо нас двојица у вртиц на крају мандата. Пусти кандидатуру опремај Туњице . Изгубит цес 100%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

24.02.2018 09:01

Након Дејтона стратегија Краисника и других је била да у Сарајево треба слати левате,најлосије кадрове сто нам се осветило док нису досли памети.Дефинитивно Република Српска се брани у Сарајеву,заједницким институцијама,јер званицници свијета виде то тако,према томе бјезати из те борбе је издаја,и евентална одлукао отцјепљњу била би донедена у СА.Додик има проблем лазног осјецаја моци јер ,назалост свијет нас види као један од кантона и ниста висе,то лупетање и покусај сакупљања јефтиних порна ,мислим да је прослост.Сто се тице криминалато је прица за себе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

24.02.2018 09:07

Није мени сто политицари вец сада показују ко су и ста су и у цему је њихов циљ побједе на изборима,него ме цуди народ..онај који се овдје свадја ко је биљи ,а и они који су увјерени да треба изаци на изборе..хеј опаметите се..НАРОД ХЉЕБА ЗЕЉАН,АЛИ УЗ КРЕДИТЕ ЦУВА СЛИКУ ЗА ОНЕ ОКЕ СЕБЕ ДА НИЈЕ У БЈЕДИ,АЛИ ЗАТО НИКО НИ СА КИМ НЕ ГОВОРИ..КАКВИ ЦРНИ ИЗБОРИ..МАНИ ТЕ СЕ ТОГА...ОВО ЈЕ ЗА ПРОТЕКТОРАТ САЗРЕЛО ЗБОГ СИЛНИХ ЗАДУЗЕЊА ДРЗАВЕ,А И ЗБОГ СВЈЕСТИ НАРОДА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врло Битно

24.02.2018 09:16

Цлан предсједнист а остали представници у заједницким органима,да је среце,бирали би сее иф најбољи кадрова без обзира на странацку припадност. Оф дејтона до Дана'с бирани су људи који у многиме нису ститили интерес Републике Српске И,углавном,цували дебеле плате И привикегије. Назалост ,Таки ЦЕ БИТИ И на сљедецим изборима !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Београд...

24.02.2018 09:50

Ако АВ изгуби изборе у Београду, почиње дератизација цијелог Балкана. Тако да ови штакори Додик, Човић, Бакир и други шљам, иду у канализацију политичку. За слободу Београда...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.02.2018 08:39

Ако Вуциц изгуби,цијела Србија иде у канализацију.Како Ти то није јасно?

Name

Јоја

24.02.2018 10:15

Завади па владај. Цисти фасизам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

др.

24.02.2018 10:38

Баја се неће кандидовати за члана предсједништва БиХ. Неможе грабити пара колико може у РС. Он ће бити пресједник владе ако поново они (ЛОПОВИ) побиједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звирник

24.02.2018 10:48

За Савку стоби мрзио несто кад сам свој на своме и није то дао мени нико ни Нас Баја нит Баке нит било ко томије оставио мој отац у иманет знаци Савке ја волим свој Зворник а бас ме брига и за Сарајево Бањалуку и за Мостар и бас ме брига како се зове дио гдје зивим дали то била РС или Федерација за мене је то БИХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

24.02.2018 10:52

АЈ НЕ СЕРИ,Милораде...кад су те звали на рапорт из Сарајева ради референдума,подвио си реп ко куја и отисао,али си искористио гузву да идес кад је народ био заокупљен предновогодисњим припремама у два сата поподне 31.12...,зато не прди у празно..знас да те неце нико изабрати,па се сад курцис или.мислис на ту фору силног србовања придобити гласове..То је упалило 92 Радовану и екипи,кад је народ вјеровао у политицку прицу да заиста зеле првенствено добро народу.ТОМ ВОДИЉОМ ЈЕ ЈЕДИНО НЕСРЕТНИ ГЕНЕРАЛ ИСАО,А ОВО ОСТАЛО ЈЕ БИЛА БАГРА КАО И ТИ..ЗАТО НЕ СЕРИ,ПРО УДАО БИ ВЈЕРУ ЗА ВЕЦЕРУ КАО СТО СИ ВЕЦ УРАДИО..И запамти букадзије су давно нестале,оне које дизу тру прста и казу да тако треба..не ици у Сарајево..САД СУ НЕКА ВРЕМЕНА ОПУСТЕНЦИЈЕ,СТАНДАРДИЦЕ И СИГУРИЦЕ,А ВЈЕРА ЈЕ САМО ПАРАВАН..У потпису...БОРАЦ ПРВЕ КАТЕГОРИЈЕ КОЈИ САД ЗАЛИ СТО ЈЕ ТО БИО..У НЕКОМ ЕВЕНТУАЛНОМ ДРУГОМ ПОЛУВРЕМЕНУ РАТА,КАД БАС НЕБИ СЕ МОГАО СКЛОНИТИ ЗА ТВОЈУ ИНФОРМАЦИЈУ,ЈА САМ НА ПРОТИВНИЦКОЈ СТРАНИ КАО НЕКАД ЈОВАН ДИВЈАК И ЛАЗОВИЦ И ОСТАЛИ,ТАКО ДА ЦЕС МОРАТИ ТИ НОСИТИ И МОЈУ ПУСКУ ПОСТО НЕЦЕС ИМАТИ ДОВОЉНО ЉУДИ ЗА ТУ ЦИФРУ КУПЉЕНИХ ПУСАКА..ГЛУП СИ АЛИ ЈЕ ГОРЕ СТО ЈЕ НАРОД ЈОС ГЛУПЉИ ПА БЛЕЈИ ЗА ТОБОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

24.02.2018 10:55

ОВЕ ИЗЈАВЕ ЗНАЧЕ ПУН САМ КАО БРОД. ПАРЕ ВРТЕ ГДЈЕ БУРГИЈА НЕЋЕ.ИСТА МЕТА ИСТО ОСТОЈАЊЕ. НИШТА НОВО НА ЗАПАДУ КАКО БИ РЕКЛИ НЕКИ.ЗА МЕНЕ НАЈОБИЧНИЈИ МЕШЕТАРИ .ЗБОГ ЊИХ СМО ИЗГУБИЛИ ДВАДЕСЕТ ГОДИНА ЖИВОТА А ПОШТО ЈЕ ТЕМПО УБРЗАН НЕСТАЋЕ НАС ПА НЕКА ВЛАДАЈУ САМИ СЕБИ.СТАРИ ЉУДИ БИХ РЕКЛИ СЈАШИ КУРТА ПА УЗЈАШИ МУРТА И ТАКО ДО СМРТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мића

24.02.2018 10:57

Када упоредите Додикове двије изјаве о истој теми у распону од неколико година видјећете да су контрадикторне. Према томе што вас чуди да му сада не смета да иде у Сарајево. То је Додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

24.02.2018 11:36

Када успоредиш изјаве и других политичара широм региона,ни његова пуно не одскаће.

Name

45

24.02.2018 11:42

МИЛОРАДЕ ДОДИК,ЗАВРСИ ЛИ СТЕ ПИЛИТИЦКЕ НАУКЕ НА ДРЗАВНОМ УНИВЕРЗИТЕТУ У БЕОГРАДУ И НИСТЕ ИЗ КАТЕГОРИЈЕ ОНИХ КУПЉЕНИХ ДИПЛОМА.МЕДУТИМ СВОЈИМ ПОНАСАЊЕМ СТЕ ДА ЛИ ДО ЗНАЊА ДА НИКО НИКАДА НЕ УПИСЕ ТАЈ ФАКУЛТЕТ И ДА СЕ УГАСИ СВУДА.КАО ОБРАЗИВАН ПОЛИТИЦАР БЕЗ ИСКУСТВА САМИ СЕБЕ ПРАВИТЕ БУДАЛОМ, А НА ЖАЛОСТ У ТОМЕ ВАМ ПОМАЗУ БИЛМЕЗИ САВЈТНИЦИ. НЕМОЗЕ СЕ ВЛАДАТИ ЛАЗИМА И КРИМИНАЛОМ.ВАС ПОСАО НЕ МОЖЕ БЕЗ АНАЛИТИКЕ. 1.МОРА ТЕ ПРВО ОБЈЕДИНИТИ СТА СТЕ СВЕ ПРИЦАЛИ ОД 97.-2018.Г.И АНАЛИЗИРАТЕ СВОЈЕ НЕБУЛОЗЕ,ЛАЗИ И ПЉУВАЊЕ ПА ЛИЗАЊЕ.СТА СИ ОБЕЦАО А СТА УРАДИО?СВЕ УНИСТЕНО И ПОКРАДЕНО И ПОРОДИЦУ СИ УВУКАО У КРИМИНАЛ.НАРОД ГЛЕДАШ КАО ОБЦЕ ЗА ШИШАЊЕ АЛИ НЕ СХВАТАШ ДА ВИШЕ ОВЦЕ НЕЦЕ ДА ИДУ ЗА ЗВОНАРОМ.НИСУ ТЕБИ НЕПРИЈАТЕЉИ ОВИ ИЗ ОПОЗИЦИЈЕ ВЕЦ СУ ИХ КАО ТАКВЕ НАМЕТНУЛИ ТВОЈИ НАЈБЛИЖИ САРАДНИЦИ ДА БИ ОНИ ЛАГАНО КРИМИНАЛИЛИ.АКО ЖУНИЋ БРАНИ ТВОЈУ ПОЛИТИКУ СРАМИО БИ СЕ СВАКИ ЧОВЈЕК.ВИ БИ БИЛИ ЦЛАН ПРРДСЈЕДНИДТВА БиХ НА ДАЉИНСКИ, А ТО ЈЕ ДА ПЛАЦА РС КИРИЈУ СТАШИ КОШАРЦУ КОМЕ СИ ПРОДАО НЕПОТРЕБНУ ЗГРАДУ ВЛАДЕ У И.САРАЈЕВУ ПА ДУПЛЕ ПАРЕ ДА УЗМЕТЕ.ОСТА ОВО БИЈЕДЕ БЕЗ ПОСЛА, А МЛАДИ ОДОСЕ У СВИЈЕТ РАДИ ТЕБЕ И ЖЕЉАНЕ, А ТО ЋЕШ СХВАТИТИ КАДА ОСТАНЕШ САМ.ПРИВИДНО СТВАРАС ЈЕДИНСТВО У СТРАНЦИ А ТОЛИКО СЕ МРЗИТЕ ДА ЈЕ ТО НЕВЈЕРОВАТНО.49% ЈЕ СИГУРНА АПСТИНЕНЦИЈА ИЗЛАСКА НА ИЗБОРЕ.МИСЛИС ДА НАРОД ИНТЕРЕСУЈЕ РУСКО СРПСКИ ВЈЕРСКИ ЦЕНТАР, РУСКА БИБЛИОТЕКА(човјеце па деца више не читају лектиру)СРПСКО-ЈЕВРЕЈСКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР ЦИСТИ КРИМИНАЛ.ИСТИ ДАН ОТПИСТАС РАФНИКЕ ТОПЛАНЕ , ЗАТВАРА СЕ ФАБРИКА ДУВАНА, А ТИ ХЕЛИКОПТЕР ДА СЕ ВОЗИШ.ВИДИС ЛИ ДА НЕМАШ КОНТАКТ НИ СА КИМ СЕМ ШТО СЕ НАМЕЦЕС ВУЦИЦУ И САМО БРУКАС СРБИЈУ, АЛИ ТЕБИ ТО НЕСМЕТА ЈЕР СЕ ТИ СПРЕМАС ЗА ФУНКЦИЈУ ВЛАСТИ У СРБИЈИ.НЕМОЗЕС ВИШЕ РЕЦИКЛИРАНИ ЦОВЈЕЦЕ НИХДЈЕ ТВОЈ ЈЕ КРАЈ.НЕ ВИДИС КАКО ТИ ЛЕДА ОКРЕЦУ.

Name

... ДА ЧИКО Б'ОНУ...

24.02.2018 11:52

Миле мали миш це бити пометен на изборима ко празан шпајз!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јово

24.02.2018 12:46

Никад за црвене а то је савез за пљацку л стевандица какви они патриоте