Шта се дешава са Меланијом Трамп?

Амерички први парови одавно су занимљиви медијима, али тешко да је иједан пар био под таквом медијском лупом као што су то актуелни предсједник Доналд Трамп и супруга Меланија.

Свијет 24.02.2018 | 07:22
Шта се дешава са Меланијом Трамп?
Неки се још сјећају присности којом су зрачили Џорџ и Лаура Буш, или Барак и Мишел Обама. Чак су и Бил и Хилари Клинтон успјели да дјелују складно упркос сексуалном скандалу који је пољуљао њихов љубавни живот и обиљежио Клинтонову каријеру. Али, такав утисак блискости брачни пар Трамп мало кад оставља на посматраче.

Трамп, без сумње жели пажњу и волио би да га Меланија посматра истим заљубљеним погледом како је Ненси Реган посматрала Роналда. Али Рони није варао Ненси са порно звијездама. 

Немогуће је не примијетити да Меланија посљедњих недјеља намјерно има преко рамена пребачен капут испод којег скрива дланове, само како не би морала да држи Трампа за руку. Многи Американци не могу се отети утиску да Меланија стално изгледа као статиста у ријалити шоу мужа. 

Током његове инаугурације прошле године, када се нови предсједник окренуо да нешто каже својој жени, њено лице се на тренутак озарило, али чим је окренуо главу, та маска с њеног лица је пала. Нешто касније, током посјете Израелу, камере су забиљежиле да је у шетњи одгурнула његову руку.



"Ови људи су под сталном присмотром јавности. Да ли је ико икад видио љубавни гест између њих?", пита се социолог Пепер Шварц са Универзитета Вашингтон, стручњак за секс и партнерске односе.  

"Чини се да наша прва дама не проживљава најсретније тренутке. Само током прошлог мјесеца стално је на тапети била прича о томе како је Трамп имао бројне љубавнице, па је уз свакодневни хаос у Бијелој кући, и то била тема којом су се хранили медији. Порно-звијезда Сторми Даниелс рекла је да су јој платили само да не зуцне ни ријечи о афери коју је, како тврди, имала са предсједником САД и то врло брзо након што је Меланија родила сина Барона", додао је он.

Мајкл Коен, Трампов лични адвокат и самопрозвани "искупитељ Трампових гријеха", и сам је рекао да је глумици платио 130.000 долара али није рекао за какву услугу?

Прошле недјеље "Неw Yоркер" је извијестио да је бивша Плаyбоyева дјевојка Карен Мекдугал водила дневник о деветомјесечној афери коју је започела с Трампом 2006. године, отприлике у исто вријеме када се Доналд виђао с Клифорд. 

Мекдугал је рекао да је "Натионал Енqуирер", чији је издавач Трамп, платио 150.000 долара за ексклузивна права на своју причу, а затим ју никада није објавио. Трамп је демантовао обје афере. Због афере са Сторми Даниелс Меланија је у посљедњи час одбила да с њим отпутује у Давос, а слиједило је још једно њено инаћење с најмоћнијим човјеком на свијету, након што се огласила и Мекдугал.

У петак је одбила да уђе у предсједнички хеликоптер са супругом који је требало да их одведе у војну ваздухопловну базу "Ендрус" и умјесто тога, из Бијеле куће је стигла аутом. 



"Можда је прескочила лет хеликоптером јер се уморила од ходања травњаком Бијеле куће у штиклама, али није се појавила ни на вечери у Мар-а-Лаго кад је њен супруг угостио тв-звијезду Џералда Риверу. Чини се да Меланија кажњава Доналда, али зашто? Не вјерујем да је икада и помислила да ће јој Трамп бити вјеран. То је човјек који никад није престао да буде женскарош. А сад се о томе прикупило и превише доказа који звуче врло увјерљиво. Након таквог понижења, мора стићи казна", сматра Шварц. 

Меланија Трамп је сигурно знала у какав ризик улази, након што се удала за човјека који је постао 45. амерички предсједник.

Двадесет и четири године старији, Доналд Трамп већ је два пута био разведен. Био је познати прељубник, заводник и сексиста, а редовно се појављивао у радијској емисији Хауарда Стерна. Трамп је тада шаљиво коментарисао груди своје - тада још дјевојке Меланије, па чак и властиту кћерку за коју је рекао да је пожељна, те на крају закључио да кад жена наврши 35, вријеме је за 'одјаву'.  

Меланија је стала у обрану супруга након што је снимак његовог гостовања у "Аццесс Холлywоод" постао јаван током предсједничке кампање 2016. године. Америчка будућа прва дама одбацила је оптужбе да је њен муж сексиста иако је у емисији рекао да кад је мушкарац звијезда, жене му допуштају све, па чак да их ухвати за гениталије. 

"Ако је то и рекао, то је звучало дјетињасто, као кад разговарају два дјечака", изјавила је тада будућа прва дама. 



А онда, када је више од десетак жена изјавило да их је Трамп заиста сексуално малтретирао или их нападао током протеклих деценија, Меланија им је узвратила да су лажљивице. 

"Све је то организовано из опозиције. Јесу ли икад истражили мотиве тих жена. Оне немају никаквих доказа", изјавила је за ЦНН 47-годишња Меланија Трумп.  

У протеклих годину дана било је много спекулација о трајности Трамповог брака, углавном усредсређујући се на Меланијин ниво толеранције. А све су гласнија шапутања да она изгледа "#ФрееМеланиа". 

Маристова анкета објављена на Валентиново, открила је да 43% Американаца мисли да би Трампови требало да остану заједно заједно, 34% изјавило је како би Меланија требало да оде, а 23% није било сигурно.

Током протекле године Меланијина популарност је порасла и она данас ужива много већу подршку јавности од свог супруга. То и није неко изненађење, јер је већина првих дама популарнија од својих мужева. У Меланијином случају, резултати су били прилично поразни, али ипак бољи у односу на њега. Прошле јесени, током вечере у Бијелој кући, предсједник Трамп признао је популарност своје жене, и назвао ју је "звијездом породице Трамп". 

"Воле је куд год да дођемо - од Флориде до Тексаса, сви ју воле", рекао је поносни Трамп.

Извор: Еxпресс.хр

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Паметна је она

24.02.2018 07:40

Уморила се од доста старијег и врло досадног муза. Потом, дрзање за руцице је за младе. Мислим да је рузно дрзати старца или старицу за руку. Није јој лак зивот. Мој је исто тако тезак, али за њен не бих пресла преко ове собице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.02.2018 10:40

Лова лаwју

Name

Ре: Одговор

24.02.2018 16:44

Мене је мати науцила да не правим WЦ од тијела. Лова не мозе све купити. Да, мора да Меланија сад о томе размисља. Заиста је залим.

Name

Тиранија

25.02.2018 17:48

Сама га је бирала!

Name

Ивона

24.02.2018 14:33

Дзаба лова ,он је њој досадио,не мозе да га гледаа не да га дрзи за руку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деwац

25.02.2018 06:14

Дојадио дједица е било ти је лијепо док те није диго у висине е сад би радо ста младзе е немозе и јаре и паре.

ОДГОВОРИТЕ