Алимпијевић: Моја одговорност, морамо наћи излаз!

"Очигледно да још нисмо изашли из лошег периода. . . "

Кошарка 24.02.2018 | 10:45
Алимпијевић: Моја одговорност, морамо наћи излаз!
Црвена звезда мтс није у Немачкој показала да је оставила за собом Куп и лоше игре у Нишу. Напротив.

Екипа Душана Алимпијевића убедљиво је поражена на терену Бамберга и дефинитивно је да је упала у кризу неколико недеља пре одлучујућих борби ове сезоне - за титулу АБА лиге и пласман у Евролигу.

После меча у Немачкој, тренер Звезде преузео је одговорност што екипа игра лоше.

"Честитам Бросеу на победи, били су агресивнији, користили су мале фаулове паметније од нас. Такође, за нама је лош период и моја је одговорност зашто смо изгледали овако лоше. Морамо наћи излаз из овог лошег периода што је брже могуће".

На питање да ли је забинут због лоше форме носилаца игре пред плеј-оф, Алимпијевић је рекао да је пред његовом екипом важних недељу дана.

"До понедељка пре Купа изгледали смо као једна екипа, а од одласка на Куп као сасвим друга. Очигледно да из тог периода нисмо изашли и одговорност је на мени што смо овако изгледали. Имамо у петак утакмицу са Уникахом у Београду, имамо времена да се вратимо тренинзима и да покушамо да будемо што бољи. Покушаћемо да се кроз тренинг вратимо у бољи ритам, у онај ритам у којем смо били пре овог лошег периода", рекао је Алимпијевић и додао:

"Одмах после тога се њаставља АБА лига, у којој морамо бити прави и немамо право на грешку".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар