ШПА: Седорфа ни срећа да погледа…! Само реми Депора!

Еспањол слави Дијега Лопеза! Луказ Перез није искористио ударац са беле тачке у 65. минуту, па је остало 0:0.

Фудбал 23.02.2018 | 23:40
ШПА: Седорфа ни срећа да погледа…! Само реми Депора!
За резултат у спорту је често потребна и мала доза среће, али она упорно заобилази Кларенса Седорфа од тренутка када је сео на клупу Депортива. Клуб из Ла Коруње је прекинуо низ од три узастопна пораза, али је освојио само бод на Ријазору против Еспањола - 0:0.

Трагичар домаће публике био је Лукас Перез, док је велики херој гостију искусни Дијего Лопез, који је у 65. минуту одбранио ударац са беле тачке офанзивном везисти домаћина.

Домаћин је имао знатно више изгледних шанси, али је све успео да промаши, а онда када је коначно изгледало да ће се публика на Ријазору радовати заблистао је бивши чувар мреже Милана и Реал Мадрида, који је имао неколико одличних интервенција на овој утакмици.

Еспањол је везао и четврти узастопној утакмици и задржао је 10 бодова предности у односу на вечерашњег противника, па је прилично спокојан у овом тренутку када је у питању опстанак у елитном рангу. Седорфовсастав под хитно мора да се вади из ове непријатне ситуације, пошто Леванте у понедељак може да му побегне на пет бодова одстојања.

Депортиво сласт победе у првенству није осетио још од почетка децембра или укупно 11 првенствених кола, а није му превише, бар за сада, помогла ни промена на тренерској позицији.

ПРИМЕРА - 25. КОЛО

Петак
Ла Коруња - Еспањол 0:0

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар