Најгори љубавни мит икада...

Фаза "ми" и идеја да сте вас двоје једна душа а два тела - су најгоре предрасуде које можете да имете у љубавним односима.

Свијет 23.02.2018 | 22:38
Најгори љубавни мит икада...
Истраживачи "еХармонy" дошли су до закључка да се везе у којима је заступљена идеја "ми смо једно" генерално лоше заврше.

То су махом односи у којима нема индивидуализма и партнери се најчешће "гуше" у жељи да се поистовете са својом другом половином.

Професор Спајк В.С Ли са Универзитета у Торонту каже да је то зато што људи који верују у сродне душе мисле да се те душе никада не споре, не свађају, не вичу једно на друго. А то је према његовим рачима тешко изводљиво у пракси.

"Идеја о сродним душама је нереална. Везу треба посматрати као заједничко путовање, веза треба да буде здрава, а то не искључује конфликте. Такође, концепт "онај прави" је такође погрешан. Не постоји само један прави или једна права. Може да их буде више. Тако треба приступити, људи ће онда бити мање разочарани", објаснио је Ли.

Оно што стручњаци такође саветују код избора партнера је да поштено признате да ли у његовом/њеном присуству можете да будете оно што заправо јесте и да ли се од било чега устежете.

Тек када пронађете такву особу можете рећи да је у питању "онај прави".

(Супер жена)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Н.Н

23.02.2018 22:10

Ма цијели зивот је ко неки воз . Па нам у зивот улазе и излазе разни људи. Тако је и у љубави . Е кад надјес неког с ким мозес да узивас у путовању. ЦУВАЈТЕ ТУ ОСОБУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кевин Моретуниц

23.02.2018 23:09

Све је пролазно само су интереси не пролазни.Маните се глупости и љубави. То је некада било у праисторији.Само голи интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зивот је игра

24.02.2018 06:58

У зивоту је врло битно Наци некога кога волис. Назалост данас се зене само ради реда. Цекају до 30 година па се сјете да је вријеме и дај ста дас. Наравно интереси су главна љубав.Да неприцам да су до тада просли све и сваста. Дрога Алкохол проституција и све углавно негативно.Извињавам се оним ријетким младим људима који су за примјер али таквих је на залост мало.

ОДГОВОРИТЕ