Северина изгубила судски спор

Поступак за старатељство над сином Северине Којић и Милана Поповића је завршен а према неправоснажној пресуди, Александар ће живјети једнако код оба родитеља, потврдио је Северинин менаџер Томислав Петровић за хрватске медије те додао како пјевачица није задовољна одлуком.

Забава 23.02.2018 | 07:19
Северина изгубила судски спор
"Донесена је првоступањска пресуда која није правомоћна. Донијела ју је суткиња Никић која је већ два пута судила према захтјевима Поповића, а на штету дјетета и оба пута су јој пресуде срушене на другом ступњу па ме тиме уопће није изненадила њена данашња пресуда", рекао је Петровић за Индеx.хр.

"Познато је да је њена колегица у другом спору, прије мјесец дана донијела пресуду у којој је одбила Поповићев захтјев да дијете живи 7 дана с њим и 7 дана са Северином, уз образложење да за тако нешто не постоје законске основе. Дакле, након мјесец дана на истом суду суткиња доноси потпуно супротну пресуду", додао је.

"Северина није задовољна овом одлуком, јер сматра да није добра за дијете и на њу ће се жалити", закључио је Петровић.

Са друге стране, Милан Поповић каже како је изузетно задовољан пресудом.

"Не смијем износити детаље пресуде, али сам јако задовољан. Ово је већ друга узастопна побједа равноправног родитељства у Хрватској и преседан. Браво за хрватско правосуђе и мог сина Александра који ће имати једнаку пажњу и од мене и од своје мајке", рекао је Поповић за Индеx.хр те изразио задовољство што је пресуда у складу с Породичним законом.

(Независне/Индеx)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

РАЈНА

24.02.2018 06:19

Пресуда је лудило за дијете , а доказ ината родитеља. У овим новоствореним државама судије су се умислиле и мисле да су они ти који стварају свијете , а никад лошије пресуде се нису писале. За судије се именују само подобни партији, а не паметни и способни , па је за очекивати овакве пресуде . И онда се питамо зашто су дјеца неваспитана, некултурна , раздражљива ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

владимир

24.02.2018 14:54

Засто мислис да је лудило за дијете подједнако бити са оцем и мајком?

Name

Ре Рајна

25.02.2018 11:59

Због таквих дилеја као ти и не функционису породице. Па има ли вецег добра за дијете него да буде са оба родитеља подједнако? Наравно само у слуцају да један родитељ није луд као Рајна.

Name

Миле

24.02.2018 18:49

Браво за судију , браво за Милана, знамо сви ко је Северина, срамота да дјете гледа у оног Којица Крабу, нека се и насе Судије угледају, нису све мајке добре.... некада су оцеви бољи ... јос једном побједа правде спора али достизна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будала

24.02.2018 23:57

Која будалетина, од толико лијепих Српкиња он нашао да жени хрватицу! Требао је да изгуби спор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

време пролази рејтинг опада

26.02.2018 13:44

Ова од краља бакра спала на сакупљача бакра.

ОДГОВОРИТЕ