Перуђа чува Србе и прави дрим тим!

Италијански клуб спремио нове двогодишње уговоре за Подрашчанина и Атанасијевића.

Остали спортови 27.02.2018 | 08:30
Перуђа чува Србе и прави дрим тим!
Италијанска Перуђа учиниће све да дође до титуле првака Европе у скоријој будућности. А за то је потребно да сачува и ојача тим. И управо то и раде Италијани. Како преноси Спортски журнал, српски тандем Александар Атанасијевић - Марко Подрашчанин потписаће нове двогодишње уговоре.

Поред тога, недавно су челници италијанског клуба потврдили и да су спремили мега понуду за КубанцаВилфреда Леона из руског Зенита којем нуде 1.000.000 за годину дана.

“Што се тиче продужења уговора, то је све тачно. И Бата Атанасијевић и ја остајемо у Перуђи још најмање две сезоне. Од доласка, све функционише на најбољи могући начин. Клуб је у успону, организационо, резултатски, поред нас су сјајни играчи, навијачи... Перуђа је велики град, моја породица се одлично снашла, немам никакву замерку”, рекао је Подрашчанин за Журнал.

И Атанасијевић је већ староседелац, јер је у Перуђи пуних пет сезона.

“Ја сам овде већ домаћи играч и драго ми је што су у клубу одлучили да ми понуде нови двогодишњи уговор. Амбиције су све веће, самим тим и притисак, али не можете да се бавите врхунским спортом, ако тога нема. Зато, једва чекам завршне борбе у првенству, а уколико освојимо титулу, биће све много лакше у наредне две сезоне”, навео је Атанасијевић.

Перуђа је прошле сезоне поражена у финалу Лиге шампиона баш од руског Зенита из Казања.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар