Левандовски изабрао - Пинија Захавија!

Барселона и ПСЖ у пол-позицији! Удруженим снагама ка излазу из Бајерна?!

Фудбал 24.02.2018 | 09:00
Левандовски изабрао - Пинија Захавија!
Загрмела је фудбалска Европа због информације да је Роберт Левандовски званично раскрстио са дојучерашњим агентом Цезаријем Кухарским! Моментално пошто је угледни пољски Матеуш Борек објавио ексклузивну вест повела се дискусија око тога кога са ким ће Левандовски наставити сарадњу у будућности, а у најужем избору нашли су се тројица најмоћнијих агената данашњице - Жорж Мендес, Мино Рајола и Пини Захави. Али врло брзо Пољак је свима запушио уста и изабрао - Пинија Захавија!

И овог пута Матеуш Борек однео је победу, пошто је управо он стигао до Захавија, који му је потврдио да је пружио руку Левандовском.

"Велика је част за мене што ћу моћи да сарађујем са најбољим центарфором данашњице", кратко је поручио Захави.

У међувремену појавило се и званично образложење растанка Левандовског и Кухарског - њихов заједнички пут дошао је до логичног краја и дошло је време за окретање новог листа у каријери. 

Сумје нема да је избор 74-годишњег Захавија показатељ да је Левандовски спреман да окрене нови лист и напусти Бајерн на лето. Због тога ће на Алијанц Арени и те како имати разлога да буду забринути. 

Упркос томе што је израелски агент годинама пријатељ и блиски сарадник руског олигарха Романа Абрамовича, коме је завршио процес куповине Челсија и довео му Дидијеа Дрогбу и Петра Чеха из Марсеља и Рена, док је раније сарађивао и са Манчестер јунајтедом (радио на трансферима Рија Фердинанда, Јапа Стама и Хуан Себастијана Верона), појавила се информација да би Захави могао Левандовском да обезбеди трансфер у Барселону или Пари Сен Жермен!

Левандовски је, наводно, спреман за нови изазов у каријери, али само под условом да добије још јачи уговор од оног потписаног са Бајерном у вредности од 15.000.000 евра годишње. А то би Барселона и ПСЖ могли да му пруже без икаквих проблема. Не треба подсећати да је Захави био међу главним људима у трансферу Нејмара од 222.000.000 евра на Парк принчева.

Мада му године не иду наруку, Пини Захави важи не само за најдуговечнијег, него можда и најутицајнијег, ако не и најмоћнијег агента свету упркос величини Жоржа Мендеса и озбиљном успону Мина Рајоле последњих година.

Ко да дочека лето...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар