Пјанић: Наполи је први, али долази нам у госте!

Миралем Пјанић, првотимац Јувентуса изјавио је да очекује неизвјесну борбу за титулу између његовог клуба и Наполија до самог краја сезоне у Серији А.

Фудбал 23.02.2018 | 16:00
Пјанић: Наполи је први, али долази нам у госте!
Наполи тренутно има бод више од шестероструког узастопног шампиона Италије, а до краја је остало да се одигра још 13 кола. Репрезентативац Босне и Херцеговине је нагласио да “стара дама“ неће тако лако дозволити да се њена доминација у Италији прекине.

“Биће то неизвјесна борба за титулу између нас и Наполија до посљедње утакмице. За сада смо корак иза њих, тако да морамо ићи полако утакмицу по утакмицу. Послије тога, Наполи ће нам морати доћи у госте, а наше ће бити да знамо одговорити на тај изазов“, рекао је Пјанић за италијанске медије и додао:

“Излазимо из компликованог периода, у којем смо имали много гостујућих утакмица, али смо остварили добре резултате. Ипак, најважније је да сви будемо спремни 100 посто. Надамо се да ће се ускоро опоравити сви играчи и да ћемо са комплетним тимом, како ни нам било лакше у завршници сезоне у сва три такмичења“.

Пјанић је ове сезоне у дресу Јувентуса одиграо 30 такмичарских утакмица и постигао пет голова.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар