Џајић је поносан: А сад - Лига шампиона!

"Звезда иде добрим путем, ово је само показатељ да ће у будућности играти још боље и квалитетније", поручио је легендарни Џајић.

Фудбал 23.02.2018 | 15:00
Џајић је поносан: А сад - Лига шампиона!
Црвена звезда се претходних година веома кратко задржавала у Европи, али је ове сезоне под Владаном Милојевићем направила велики искорак.

Путовање које је почело почетком јула - завршено је крајем фебруара након што је московски ЦСКА био бољи на "ВЕБ арени" (1:0). Ипак, осам месеци дуг боравак у Европи подсетио је на нека стара и успешнија времена Црвене звезде.

Такав осећај има и почасни председник и легенда црвено-белих Драган Џајић који је поручио навијачима овог клуба да је тим на правом путу.

"Црвена звезда треба да буде поносна на оно што је урађено у претходним месецима, садашњом игром и концепцијом тима коју има. Оно што је до сада показала наша екипа заиста је за свако поштовање. Звезда иде добрим путем, ово је само показатељ да ће у будућности играти још боље и квалитетније", казао је Џајић који је изразио наду и да ће тај моменат препознати и навијачи и да ће у још већем броју долазити на стадион у Љутице Богдана.

"Надам се да ће се наши навијачи који долазе на стадион уверити у то, а сигуран сам да су у досадашњем делу сезоне видели да је наша екипа на правом путу да поново постане оно што је некада била".

За Џајића је 1/16 финала Лиге Европе, након година одсуства са европске сцене, велики успех, а сада је циљ пласман у Лигу шампиона.

"За још веће успехе у европским оквирима потребно је стрпљење, али изванредан успех који су остварили наши играчи је нешто чиме се сви звездаши већ поносе. Сада настављамо борбу у првенству како бисмо освојили шампионску титулу и како бисмо се овог лета борили и за успех у квалификацијама за Лигу шампиона", казао је легендарни фудбалер Звезде.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар