Савић: Европска бајка се завршила...

Играч Црвене звезде Вујадин Савић рекао је да је његова екипа у финишу утакмице против ЦСКА имала фантастичне прилике и да црвено-бели имају за чим да желе.

Фудбал 22.02.2018 | 16:15
Савић: Европска бајка се завршила...
"Имали смо две фантастичне шансе у финишу, стварно имамо за чим да жалимо. Ова европска бајка се завршила овог тренутка и сад морамо да се фокусирамо на првенство и Куп. Мислим да је ово божја воља, тако је морало да буде", рекао је Савић у Москви.

Звезда је елиминисана у шеснаестини финала Лиге Европа пошто је после 0:0 у првој утакмици, у реваншу у Москви поражена са 1:0 од екипе ЦСКА. 

"Било је емотивно (после пораза) и на терену и у свлачионици... Као што сам рекао, европска бајка се завршила. Свима нам је тешко. Али, још вечерас размишљамо о овој утакмици, шта смо могли и како смо могли, али од сутра је фокус на Спартаку", додао је Савић. 

Утакмица у Москви одиграна је по веома хладном времену, али то, по речима Савића, није разлог пораза. 

"Сигурно да је било тешко, нисмо навикли да играмо на тој температури, али то сигурно није оправдање што смо изгубили. Мислим да смо се борили, да смо дали све од себе. Штета, стварно, жао нам је свима, али шта да се ради", рекао је Савић. 

Упитан шта има да поручи навијачима, Савић је рекао: "Немам шта да им поручим, сем да верују у нас као што су веровали и до сада. Мислим да су нам увек права подршка. Увек су ту уз нас и мислим да нам неће окренути леђа сигурно. Добили смо подршку после утакмице, јер виде и они колико се боримо".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар