Сања Илић први пут о Беовизији

Музичар каже да је и раније желео да иде на Евровизију, али да се није пријављивао зато што му је брат био шеф делегације, па је чекао да он оде у пензију.

Србија 22.02.2018 | 07:56
Сања Илић први пут о Беовизији
Сања Илић, фронтмен групе “Балканика”, која ће нас ове године представљати на Евровизији у Лисабону, након што је убедљиво победио на Беовизији, прича за наш лист. Он открива да је његова супруга Татјана заслужна за овај тријумф јер га је наговорила да се пријави.
 
- Да није било ње можда се не бисмо нашли у овој сутацији. У септембру, када ми је понестало идеја, а ми нисмо били задовљни песмом, она је рекла: “Ајде да радимо заједно, знам како ћемо”. Тада смо сели и завршили је заједно - рекао је Сања Илић и додао:

- Ми смо послали песму да бисмо победили. Али нисмо били сигурни у то да ћемо стварно победити. Били смо уверени само да имамо добру песму и да желимо да идемо на Беовизију.

Сања каже да је могао и раније да се нађе међу конкуренцијом за Евровизију, али се то косило са његовим моралним начелима.

- Брат ми је био шеф делегације већ годинама уназад, па је било мало незгодно да “Балканика” учествује. Када је мој брат отишао у пензију, ето нас на Евровизији - кроз осмех поручује Илић.

Иако се шушкало да су они међу фаворитима, а још пре такмичарске вечери на друштвеним мрежама се увелико писало да они иду на Евровизију, Сања Илић је кроз осмех рекао:

- Ето, људи имају нос.

На прозивке појединих такмичара да су “наместили победу”, Илић се не обазире. Ипак, након Беовизије се догодио скандал, када је брат Марије Шерифовић жестоко извређао Ивану Петерс. 

- Ако се у овим годинама бавим таквим стварима, онда боље да целу каријеру, а она је јако дуга јер траје од моје 16. године, бацим под ноге. То би била катастрофа. Ако победимо у Португалији, знате шта ће ти да кажу - наместили су - нагласио је музичар.

Од Илића се све време у бекстејџу није одвајала његова супруга Татјана, која му је давала подршку, док је син Андреј дошао неколико минута пре проглашења победника. Он се правдао да је наступ оца пратио преко ТВ-а, а онда се нашалио да нема трему јер је попио пола флаше вискија.

Када су прогласили победника, Андреј се веселио, а онда је сачекао оца и чланове његове групе како би им честитао. Загрљај оца и сина разнежио је присутне.

Сања и Андреј су са члановима „Балканике“ и Татјаном славили до дубоко у ноћ. Андреј ће уједно тати бити и највећа подршка када крене пут Лисабона.



(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар