"Мајку ћу жалити док сам жива"

Певачица Неда Украден не може да опише бол који јој разара срце јер је њена мајка Анђелија преминула. Ипак, она је скупила храбрости да због ње крене даље јер, како наглашава, мама Анђелија не би хтела да је види тужну.

Забава 21.02.2018 | 07:36
"Мајку ћу жалити док сам жива"
- Мајку ћу жалити док сам жива. Она би била сретна да наставим нормално са концертним активностима, снимањем песама. Она ми је помогла много у животу. Захваљујући њој ја сам то што јесам. Она је мени помогла и у породичном и у пословном животу. Њој ћу посвети сваки концерт. Моје мисли су усмере ка њој увек. Живот иде даље и она би била срећна да ме види на сцени, да се вратим својој публици, песмама - каже за “Блиц” Неда Украден.

Певачица додаје да је њена мајка имала само једну жељу.

- Мама је само желела да ја будем сретна, као што ја то желим мојој ћерки Јелени. Она је била нормална жена, сву себе је уградила у мој живот, у живот мога оца, наше куће. Много тога јој дугујемо - искрена је Неда.

После смрти мајке Неда је отказала концерте.

- Не могу још да певам. Она ми није била само мајка него и на неки начин секретарица, подршка. Дизала ме је када сам мислила да одустанем од свега. Све што будем певала и снимала биће посвећено њој - каже Неда. Ф. Јовановић н

(Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

НАТАША

21.02.2018 08:10

НЕДО КРАЉИЦЕ НАША ВОЛИМО ТЕ ❤

ОДГОВОРИТЕ
Name

лена

21.02.2018 14:51

Ал се Неда изобличила

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удебљала се

22.02.2018 21:05

Ја волим Халида Беслица, али он не само да се изоблицио него се утроструцио.

Name

7 Банки

24.02.2018 22:59

Хај не ритесе,зена је баба,изгледа ко авион.