Само Трамп да преузме конце САД

Предсједник Републике Српске Милорад Додик нагласио је да је Косово најважније државно, а Српска најважније национално питање, јер у њој живи више од 1,5 милиона Срба.  Говорећи о америчким санкцијама против њега, Додик је рекао да оне опстају, јер на мјесту за санкције сједи исти човјек из старе Клинтонове администрације, али да је за њега најважније да због тих санкција Српска нема проблема. По њему све ће бити лакше објаснити када амерички предсједник Доналд Трамп "преузме све конце" у САД.

Република Српска 21.02.2018 | 07:31
Само Трамп да преузме конце САД
Он је рекао да је замолио предсједника Србије Александра Вучића да не одваја питање Косова од питања Републике Српске.

Додик је за ТВ "Прва" рекао да се до доласка Вучића на власт мислило да је ријешено питање Косова и да је била намјера међународне заједнице да понизи Србију, али захваљујући Вучићу Косово се поново вратило као национално и државно питање Србије број један.

Он је подсјетио да Вучић говори да је за Косово потребан компромис, те да је највећи успјех данашње политике Србије што постоји сада званични став међународне заједнице да се тражи разговор и компромис Приштине и Београда.

"То значи да без Србије нема Косова као независне драве. Ако не каже Србија, онда нема независности. Важно је да је Вучић довео до тога да данас, што се тиче Косова, мора бити компромиса, а компромиса нема без Србије. То је озбиљан напредак у поновном проблематизовању Косова и одлуке о независности", оцијенио је Додик.

Када је ријеч о декларацији о очувању српског народа, Додик је рекао да није усвојена на Сретење, када је најављено, због предстојећих београдских избора, како се не би патриотске и националне идеје довеле у позицију предизборне кампање и да је то паметна Вучићева одлука.

"Јер постоје у политици и они који све гледају на другачији начин, ако није у њиховом интересу. Зато је била паметна одлука Вучића који рекао да се сачека /са декларацијом/ да прођу избори, па ће се одмах након 5. марта сјести и то завршити. Декларација предвиђа да се прави Савјет, Фонд, то је феноменална прича", истакао је Додик.

Он је критковао поједине политичаре из опозиције у Србији, рекавши да за њега нико не ваља ко каже да је Република Српска геноцидна творевина и да је треба укинути као што каже Чеда Јовановић или Саша Јанковић.

Предсједник Српске је навео да је за њега свако на другој страни ко је против Републике Српске и ко покушава да јој направи терет причама да не ваља и да је реметилачки фактор.

"У Србији имате људе који су рођени да буду против нечега, сад су против Вучића само зато што показује државнички манир у рјешавању озбиљних питања. Вучић стабилизује јавне финансије, а одједном се чује нешто против, политичар се цијени шта је оставио иза себе, а Вучић иза себе оставља озбиљне објекте", рекао је Додик.

Он је рекао да се радује сваком успјеху Србије, као што је и изградња ауто-пута ка Бугарској, јер је то питање цивилизацијског позиционирања, али да "има разних типова у Србији, који не виде успјех".

"Све што је у Србији ја доживљавам као наше, нисам босански Србин, Србин сам, славим Ђурђевдан, не желим никог да угрозима, али исто тако имам право да се веселим сваком успјеху Србије и политички и спортски, не видим ту проблем", рекао је Додик.

Што се тиче ауто-путева према Србији, Додик је рекао да је за Српску кључни ауто-пут до Бијељине и границе са Србијом, те да је захвалан Вучићу који рекао да је спреман да размотри могућност градње од границе Србије до Бијељине.

Када је ријеч о ауто-путу Сарајево-Београд, Додик је рекао да Српска не може да забрани да Бошњаци праве пут преко своје територије, али ни да Бошњаци не могу да забране Српској да прави пут преко њене територије, а приоритет је ауто-пут од Србије преко Вишеграда, Рогатице, Пала, Источног Сарајева, који се везује на коридор "Пет це".

"Наша је надлежност је изградња ауто-путева. Али то је све далеко. Једино што је реално је да Србија гради пут према Ужицу", рекао је Додик.

Он је навео да није чуо да је Турска одобрила средства за ауто-пут Сарајево-Београд, али је додао да би се он сагласио да се Турцима да концесија да праве тај ауто-пут од Вишеграда.

Када је ријеч о посјети Вучића Хрватској, Додик је рекао да је Вучић у Хрватској показао да се не боји да дође и суочи са проблемом, те да је важно што у разговорима о регионалим питањима има у виду и интересе Републике Српске.

Он је рекао да није упознат са тиме да је на састанку Вучића и хрватског предсједика Колинде Грабар Китаровић било ријечи о редефинисању односа у БиХ, али је потпуно сигуран да је Вучић на том састанку, ма која била тема, изнио српске стратешке интересе.

"Хрвати имају проблем јер су мајоризовани у БиХ. Ево ја им дајем сагласност за трећи ентитет, али опет не могу. Проблем је са историјом, јер су се Хрвати ујединили са муслиманима кад су проглашавали независност БиХ, сад плаћају цех те своје мржње према Србији и свему што је српско", истакао је Додик.

Говорећи о америчким санкцијама против њега, Додик је рекао да оне опстају, јер на мјесту за санкције сједи исти човјек из старе Клинтонове администрације, али да је за њега најважније да због тих санкција Српска нема проблема.

Он је изразио увјерење да ће бити све лакше објаснити када амерички предсједник Доналд Трамп "преузме све конце" у САД. "Ја сам преферирао Трампа, српска национална заједица у Америци је гласала за њега, зато сам добио санкције, између осталог. Нисам имао проблем док се није појавило моје име на позиву за инагугурацију Трампа", рекао је Додик.

Додик је нагласио да он није ни амерички, нити руски човјек, него човјек народа у Српској и да ће бити у политици све док народ гласа за њега.

На питање да ли је са Вучићем разговарао о томе да Српска крене путем независности, Додик је рекао да је Србија озбиљна земља, а Вучић озбиљан државник, те да је званичан став Србије да поштује Дејтон и БиХ састављену од два ентитета и три народа, и да то доминира у њиховим разговорима.

"Вучић јасно каже да поштује Дејтон и територијални интегритет БиХ, али исто тако да нико не може да забрани да штити право Републике Српске по Уставу и да Србија воли Српску", нагласио је Додик.

(Срна)

Коментари / 104

Оставите коментар
Name

борац

21.02.2018 06:37

Увлацење Вуцицу али надам се да неце дозволити да Додик од њега прави будалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А резултати рада?

21.02.2018 07:41

Опет само ловацке прице без покрица.

Name

Реално

21.02.2018 08:15

Мој милокраде све твоје наде су пропале твој спас је пут русија или Зеница

Name

Пролетер

21.02.2018 08:33

Јасно је да су ловачке приче и није он проблем, него ментално стање људи који ће ово прогутати и повјеровати да је било шта истина.

Name

попара

21.02.2018 08:43

Благо Србима кад имају оваквог цовјека.На све мисли и сваки дан им саопстава.Народ који има оваквог предсједника,не мора ни мислити својом главом.

Name

Ре

21.02.2018 08:49

Тренутно око 900 000 срба , гдје ова будала нађе 1 500 000 , то му ни његов попис није могао ни приближно помоћи , она прича о лажи је његова основна спика , треш политичар , морала нема, а образ је давно изгубио , ратни профитер , корумпирани човјек , криминалац , у свим га овим категоријама има али га нема међу људима.

Name

боро

21.02.2018 09:20

Све је небитно , само једну вијест народ цека , а ко цека и доцека.

Name

ХОС

21.02.2018 09:23

Конта Миле да су Американци блесави ко Срби јер су Доди препустили апсолутни власт,има вецу власт,него сто је Луј XИВ имао.У Амера то не иде тако лакп.

Name

ФИКА

21.02.2018 09:26

ЈЕЛ СЕ ВУЧИЋ ПРОМИЈЕНИО ИЛИ ТИ, ЗНАМ ДА СТЕ НЕШТО БИЛИ ПРАВО ЛОШИ...

Name

Предсједник Пинокијо

21.02.2018 09:55

Све ће бити лакше (1) када марионета САД-а у Српској више не биде на власти, (2) када марионета САД-а у Србији више не биде на власти, (3) када САД (империја у растројству) ускоро банкротира.

Name

ре за ре

21.02.2018 10:11

И ја сам се то питао. Ем је овај попис споран ем је од пописа просло пет година ем га преувелица. Тренутно у БиХ нема ни 2 000 000 људи у федерацији ни 1 000 000 у Републици Српској. Ова преувелицавања су смијесна. У БиХ има мозда 1 000 000 Срба (РС и ФБИХ) и тај број це драстицно пасти, мозда 1 600 000 Муслимана (РС и ФБиХ) и тај број це исто тако драстицно пасти и мозда негдје око 350 000 Хрвата (РС и ФБиХ) и тај број це такодје драстицно пасти. Код свих народа у БиХ влада бијела куга и масовно исељавање. Не треба се заносити неким бројкама.

Name

075

21.02.2018 10:23

Да нема Милорада требало би га измислити јер је он тренутачно највећи клаун у еx YУ и без њега не би било смијеха!

Name

РОМАНИЈА

21.02.2018 11:13

Кога је овај подржо у предизборној кампањи и хвалио зна добро како је завршио (коштуница, тадић..), а како га је овај водитељ синоћ убио питањима (исто да је водитељ у главном одбору СДС_а), па је лаки био мало нервозан и није знао шта прича, ваљда га бацило и мислио да је на РТРС_у па се погубио није знао шта га је снашло па почео хистерисати и млатити глупости, хахахахахахаха свака част водитељу...

Name

Борац

21.02.2018 12:32

Само бих питао Милу квазисрбина зашто гласаше против одлуке да срби буду констутивни у 4 кантона са католичком већином? Срами се Миле ти, твој СНСД и сви они који те подржавају.

Name

Леми

21.02.2018 12:49

А да ли је могуће да је ово друштво пало на толико ниске гране, да овом циркузанту вјерује овакве небулозе.

Name

Господина

21.02.2018 12:53

Под ,хитно именовати за,савјетника госп.Транпа ..да ..му се отворе оци,, .

Name

коефицијенти

21.02.2018 13:26

Популација уценика. ОС И СС требала би да цини 19-23% становнисва. Узимајуци да броји око 150000 нека је 1/5 становниства, доводи до забрињавајуцих података. Када се узме да је најрасељеније становниство од 19-40 година, доце се до цињенице да једну трецину цине старији од 60г. Било који параметри су алармантни. Из овога се мозе закљуцити да нема ко ни направити изборне промјене, сто власти одговара и сто доводи да се овако осионо понасају. Како стоје ствари владаце до њиховог или насег судњег цаса....

Name

Дикане

21.02.2018 19:29

Вози балване, мани се вуцица, сконто те, трамп и незна за тебе.

Name

Ко Си Ти,

21.02.2018 23:27

Да указујес сефу беле куце ,ти ниси пријатељу при себи.

Name

Лагранз

22.02.2018 06:48

Ово је "острасцени" комад будале.

Name

Додицк

21.02.2018 06:39

Сједи 1.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ту

21.02.2018 09:03

Свеце бити лаксе кад ти дволицни дрекавац изгубис у октобру изборе и одес у политицко смеце и ти и папци твоји..колико цовјек дволицан за не повјеровати једно казе данас сутра друго све ради своје гујце срамота за србе ко им је преседник..зивио вукота саровиц.

Name

Креле

21.02.2018 11:46

У цијелој БиХ једва има један милион срба а на Косову ца. 100.000.

Name

075

21.02.2018 12:34

Чланови Предсједништва БиХ примили су данас адмирала Јамеса Фоггоа, команданта Заједничке команде НАТО-а у Напуљу, и генерала сир Јамеса Еверарда, замјеника команданта Заједничких снага за Европу!! П.С. Браво Милораде, само тако настави!!

Name

Паметан

21.02.2018 19:31

Миле, нема ста, мозе и свемирским бродом управљати.

Name

Драги Трамп

21.02.2018 22:36

Овај те пропали тетак успоређује са неким ко везе гоблен, чим помиње конце у твојим рукама, он се с вама спрдати, што је скандалозно,уведиму акције за прасици и јагњици, не морем га, бре, да на раним, нис нам не плаћа кокуз.

Name

Дон

21.02.2018 06:42

Моја очекивања су у потпуности испуњена. Чланак је пун будалештина, а заиста немам времена сваку Милину глупост појединачно да коментаришем. Твампе Свбине, хахах! Феноменално!

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

21.02.2018 08:08

Ко о чему, Додик о глупостима и о историји! Хоће то када немаш Милораде( исто важи за за остала два "лидера" у БиХ) што да понудиш народу по питању будућности... П.С. Хвала ти Милораде што си вратио државу БиХ под "радар" Запада и НАТО!!

Name

Профа

21.02.2018 06:43

Е не познах те Милораде, како цовјек мјења прицу по потреби па ово је невјероватно. Требало би направити неку компилацију његових изјава кроз године :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хрсуз

21.02.2018 08:27

@Профа: Ко си бе ти да вређаш нашег церибашу? Он, Емир Немањћ и ми скупа славимо Ђурђрвдан.......зваћемо и Трампа!.....Ха ја!

Name

Боки

21.02.2018 06:44

Нажалост у Српској нема 1.5 милиона људи као што ти причаш ради такве лоповске политике коју спроводиш и тајкунске приватизације продаје природних ресурса и енормног задуживања, народ изумире и одлази на запад да живи и ради из овог логора у 21 вијеку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацан податак

21.02.2018 08:06

930.000.

Name

075

21.02.2018 08:29

@ Тачан податак Да ли имате инфо колико по ЦИПС-у има тотал у БиХ? Хвала.

Name

Милине бајкице

21.02.2018 08:30

Браво Боки, наравно да нема 1,5 милиона људи. За коју годину ће број становника бити испод 800000. Како ће изгледати за 20-30 година, ћиви били па видјели.

Name

Лажно Име

21.02.2018 10:11

Чињеница је са 90% Срба лоше живе без обзира на број и у којој држави живјели,било то Србија или нека друга држава. Ова два политолога у покушају само измишљају непријатеље унутрашње,спољашне,Сорошовце ове оне... А контраверзне бизнисмени ко ће у мутном...

Name

Ре

21.02.2018 10:15

Има 1,5 милиона, али на бирачким списковима...па шта мислите како су продужили животни вијек за 4 године у РС-у? Па дио умрлих се воде и даље као живи и ни једне изборе не пропуштају. Не би ме чудило да неко и њихова примања касира.

Name

ре

21.02.2018 10:18

Ајде сто нас Је број све мањи него И проценат у катастру све Је мањи , продадосмо све !!

Name

БЛ

21.02.2018 12:39

И то Арапима. Дражи су нам Долари од вјековне груде.

Name

Роберт

21.02.2018 06:47

Барон Минхаузен је мала маца за Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

21.02.2018 06:50

Зивис у облацима миле варалицо стара. Мани се Трампа и високе политике, народ сав ти побјезе у европску унију, не зато сто тражи тамо посао, него сто у твојој републици српској нема за корице хљеба.Зато предсједнице дозови се памети спусти лопту на земљу, видим да си у облацима, свакодневно фантазија. ТРАМПА, о теби размисља ко о лањском снијегу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стршљен

21.02.2018 06:53

Тачно. Овај "политички побачај" добро ради за србе. На власт је дошао као и ти. Уз помоћ медјународне заједнице. Ти да посвадјас србе између себе а он да призна Косово и Метохију. Он још само пред наше изборе да тебе одликује јер си успио подијелити србе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

21.02.2018 17:15

Све ово што миле у овом тексту рече је мудро без "р", а његова политика је исто што и лишће ношено вјетром и нем никакво значење, нити икога на ишта обавезује.

Name

Боб

21.02.2018 07:01

Битно је да се волимо..хаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

21.02.2018 07:01

Од месара поста политицар која смо ми сиритуња и биједа када нас воде овакви људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

21.02.2018 07:01

Србе не мозе "спасити" никаква декларација јер у рукама вас политицара је сваки договор само мртво слово на папиру. Србе могу спасити само боље водје иза којих стоје резултати рада, а не као до сада супља прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АПСУРД

21.02.2018 07:04

ЦРКНИ КЕЊЧЕ ДОК ГОРА ОЗЕЛЕНИ, А ТРАМП ПРИЗНАО КОСОВО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разум

21.02.2018 07:06

Немаш право вријеђати здрав разум! Истекао рок!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

21.02.2018 07:07

Пук'о 100%!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажно Име

21.02.2018 07:09

Трамп је преузео власт колико је у Америци то могуће. Није то Балкан банана држава па ко побиједи да има максималну власт. У Америци је дозвољено имати другачије мишљење а не као у РСу ако ниси Истомишљеник у најмању руку добијес отказ. Мало већи неистомисљеник затвор или сачекуша. Не лажи,него се потруди да народ боље живи,макар мало смањите крађу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

21.02.2018 07:12

ДОК ТРАМП ПРЕУЗМЕ КОНЦЕ ТИ ЦЕС БИТИ У ЗАТВОРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сундербоб

21.02.2018 07:13

Хоце, али неце за тебе Милокраде...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

21.02.2018 07:13

Везивати Републику Српску са конфликтом и политицмим рјесењем Косова је сулудо и знаци стварање конфликта у региону.БиХ је независна дрзава са два ентитета Републиком Српском и Федерацијом и односима уреденим Дејтонском споразумом.Знаци да постоји правни оквир на који су дали сагласност сви народи и основна задаца политицара је да унаприједе те односе уреде правну дрзаву и стварају услове за бољи зивот у Републици Српској и БиХ и да раде на интеграцији у Европску Унију у којој своју перспективу види и Србија.Проблем ове земље је однос политицких елита према сопственим граданима,криминал и корупција као правило понасања и зато и бјезе са ових простора а не због односа унутар Бих гдје постоје проблеми али те проблеме треба рјесавати а не наметати цак и нове.У садасњој консталацији односа у свијету ,није неки стари циновник цеститао десетогодисњицу самопрогласења независности Косова него Трамп, покусати остварити независност Републике Српске везивањем за рјесење Косова носи ризик да продемо као Срби у Хрватској а сама идеја уноси нестабилност у БиХ и тим и могуцност развоја , инвестиција ,нових радних мјеста и бољег зивота а доприноси управо супротном да Срби одлазе са ових простора .

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАПОКОН

21.02.2018 08:10

Да неко кратко и јасно казе све. Браво за коментар. Сви се позивају на Даyтонски споразум и он је устолицио ентитете тако да настанак РС и границе су тада формиране. Милорад Додик добро плива у свему овом али за себе а грозно за српски народ а и за све остале који зиве овдје. Свака нова тензија цува њему главу а народ бјези напуста не само Бих него бјезе са Балкана. Рјесење овога цвора је територијално примити у ЕУ а борбу за сенгенски статус свака треба да се избори тада. Па у сенгену нису јос ни Румунија ни Бугарска Хрватска и нека граница и контрола према нама само да ово стане и пусти се народ на миру и крене у обнову привреде индустрије.... ЕВРОПА ЈЕ ОВО НАПРАВИЛА ТРЕБА САД И ЗАУСТАВИТИ.

Name

075

21.02.2018 08:12

@ Освит Милорад је учинио више за државу Босну и Херцеговину него сви "сарајевски политичари" и "странке" са сједиштем у Сарајеву заједно и зато хвала му од мене уз жељу да само настави "лупати" као "Максим по дивизији"!

Name

ре 075

21.02.2018 10:23

Кад као Босњак из Федерације цујем од неког из Федерације да је Додик висе уцинио за БИХ,него сви босњацки политицари заједно,додје ми да повратим.Ја мислим да је Додик заједно са босњацким и хрватским политицарима који су на власти толико уназадио Републику Српску и Федерацију БиХ да то само слијепци попут вас господине не виде.

Name

075

21.02.2018 11:36

@ ре 075 За ДРЖАВУ Босну и Херцеговину су скоро сви изгубили интерес након доласка Трумпа али Милорад је својим глупим потезима вратио ДРЖАВУ под "радар" Запада и НАТО! Даље Човићева "политика" је урадила исто као и Изетбеговићево везивање за Турску а против интереса Запада и НАТО јер је Турска декларативно против Запада у Сирији и са Русима, да ли сте задовољни аргументима?

Name

ре 075

21.02.2018 16:34

Био би задовољан аргументима кад би се глобална политика водила тако отвотено да је сваки слијепац разумије.

Name

Федерејшн

21.02.2018 07:15

Сад бих да мозе трајно за предсједника БиХ глассо за Пандуревицеву! Тра-јно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажно Име

21.02.2018 07:18

Овај је тотално изгубљен. Чуј он преферирао Трампа,зато је и побједио. Ахахахахахахахахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хрсуз

21.02.2018 07:18

Браво Мићко, нек си им приопћио. Миле је најбољи од нас Цигани......Наш церибаша!

ОДГОВОРИТЕ
Name

одговор наслову

21.02.2018 07:19

Сања мајмун о банани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харис

21.02.2018 07:21

Читам и нејверујем који је ово увлакач и лажов до јуче је пљуво Вучица а сад толико гузицу лиже,невероватно који лицемјер и на шта је све спреман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б.ЛУКА

21.02.2018 07:22

Вучић ово,Вучић оно.Какав је ово увлакач,а знамо да си се клео у Бориса Тадића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демограф

21.02.2018 07:22

Ма којих 1.5 милиона Срба мој јадниче?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја ба

22.02.2018 11:02

Према попису који је ентитетска агенција објавила 967 000 православаца зиви на територији ентитета 49%. Дакле Миле казе да његова раја лазе.

Name

Вук

21.02.2018 07:27

Будала остаје будала , шта додати ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

АРА

21.02.2018 07:28

Е Миле, Миле. Хоце ли висе отици одлазеца администрација? Па да и ти продисес!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

узалуд

21.02.2018 07:30

Јел ово Баја апелује на Америку да му укину санкције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

21.02.2018 07:30

Како му је рејтинг опао овај се почео увлачити свима. Мислим да је прочитан и да му ништа више неће помоћи. Требао би прочитати понешто па и Јесањина који каже у својој пјесми: " ко је љубио, тај нељуби више, изгогјелога нико не запали." Отишао се у прошлост. Збогом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гугун

21.02.2018 07:40

Овај незна шта прича јел пошао или дошао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

21.02.2018 07:40

Српска нема проблема због тога сто је њен први цовјек под санкцијама највеце свјетске силе?! Само ми реците који це то инвеститор доци и у Српску улозити новац отворити радна мјеста, а да притом зна да је њен предсједник под санкцијама? Па побјецице главом без трага.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јабуко

21.02.2018 07:44

Нема ти спаса додо таман даси брат меланије транп те несљиви низаста сутницете саровиц сада наизборима свакакоси струла јабука и требате бацити на смеце историје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демагогија и блеф..

21.02.2018 07:57

Волунтаризам, импровизација и блеф, ето то је то, то је оно што он политиком назива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б.Лука

21.02.2018 08:01

Бога ми Миле истекао ти је рок важења,мој глас оде опозицији ко год био кандидат.Ћао Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Черга цигањска

21.02.2018 08:05

Сто Милутине ,јеси са њим у неком талу...ххххаа....губис се у лазљивој бљувотини..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока

21.02.2018 08:13

А који је ово кретен....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толико од мене!

21.02.2018 08:37

Кад Трумп чује да је наш Миле на црној листи „УСЕ“, има да га по хитном поступку скине с те листе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

67

21.02.2018 09:31

МИЛЕ СТВАРНО СИ ТУГА И МУКА, А О НЕПОВРЗАНИМ ПРИЦАМА ДА НЕ ГОВОРИМО.НИСИ НИ РОТОР НИ СТАТОР ВЕЋ СИ ТОТАЛНО ЗАРИБАО.НЕМА ВИКЛЕРА ДА ТИ МОТОР ЛУДОСТИ МОЖЕ ВИКЛОВАТИ И ИСПИТАТИ КВАР.ДА ТИ ЗНАШ ШТА НЕЋЕШ ЛАКО БИ СЕ ЗНАЛО ШТА ХОЋЕШ. ДАНАС РУСИ ОБИЦАВАЈУ ПОЛИЦИЈУ , СУТРА АМЕРИКАМЦИ, ДАНАС РУСКА БАЗА У Б.ЛУЦИ.ДАНАС ТРАМПА ЧЕКАШ ДА ТЕ СКИНЕ СА ЦРНЕ ЛИСТЕ НА КОЈОЈ ЈЕ ХАСАН ЧЕКИЋ ЗБОГ КОЈЕГ ДОВОДИЦ ИРАМЦЕ У Б.ЛУЦИ ДА ТЕ ПРОПАГИРАЈУ ЗА ПОДРШКУ ИСЛАМСКОГ СВИЈЕТА И АМЕРИКЕ.СТА ТИ ХОЋЕШ ЧОВЕЧЕ? НЕЗНАС НИ ТИ А НАЈГОРЕ ЈЕ ШТО НЕЗНАС КОЛИКО ТЕ ЛАЖЕ ТА БОЛУМЕНТА ОКО ТЕБЕ, А НИЈЕ ОЈАДЕНИ НАРОД КОЈЕГ ТИ ОБУЧЕ У ЦРНУ ОДОРУ.ТЕБИ НЕМА СПАСА И ШТО МАЊЕ ЛУДУЈДС О ЕКСТРЕМНОМ НАЦИОНАЛИЗМУ,ВАЦ СЕ ОКРЕНИ СВОМЕ КРИМИНАЛУ И СВОЈИ МАЈБЛИЗИХ. ПРИЦА ТИ ЈЕ ГЛУПА ,ПОЈАЦАЈ ТЕРПИЈУ, АКО НЕМА КОД ШКРБИЦА ИМА У ХРВСТСКОЈ АЛИ Не ВОДИ ОНЕЗБЈЕДЕЊЕ СА ОРУЖЈЕМ .

Name

Ратко

21.02.2018 08:41

Трумп никад неце добити други мандат од градјана а овај је вес па скоро уполовио а није преузео све конце хаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исто

21.02.2018 08:42

Као и сто це нама бити лаксе када ови сто су све опљацкали и унистили оду на сметљисте заувијек , али да прво одговарају за сва злодјела која су поцинили над овим народом !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељинскскупусијада

21.02.2018 08:49

Јел кључан пут приоритет или је приоритетан пут приоритет или он не зна шта хоће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доми

21.02.2018 09:13

Ко тебе висе ико бенда.дјаба се трудис,боље да цутис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рекет

21.02.2018 09:25

Какав лик...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАК САМО МАСТАЈ И ЛАЗИ

21.02.2018 09:29

Само мастај о укидању санкција лопове и европа це ти увести до избора лудаце. Лази лази 1,5 милиона Срба а нема ни 850 хиљада ти и твоји криминалци све отјерасе и опустосисе. Ко оно јуце гласа против коститутивности Срба у федерацији са латинима издајнице и слуго хрватска. ПРОЦИТАН СИ КАО БУКВАР!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Загледани

21.02.2018 11:21

Он разгони и оно мало Срба у Федератион. Неће се смирити док све то не шутне преко Дрине. У Србију је он 'загледан'.

Name

црни

21.02.2018 09:34

САМО СЕ ТИ ТЈЕШИ СИТНО БРОЈИС ЈЕЛИ ТИ ХЕЛИКОПТЕР ИЗА КУЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

21.02.2018 09:54

Ако ти је тобрекао Кесиц,онда то је то!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

21.02.2018 09:58

Луда главо још ћеш ти дууууго бити на црној листи чаба плаћаш Обрада Кесића да лобира за тебе. Знају они да си ти једно обично лапрдало без било каквог занчаја осима за "луде србе" које омаловажаваш, сиромашиш и изолујеш а све да би ти сваки дан био све бахатији и богатији. Среамота да уопште било гдје представљаш нас. Србе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крај

21.02.2018 09:58

Затвор то је теби спас уместо преседниства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петyр Баелисх

21.02.2018 10:24

Надам се да ће преузети до краја мандата. Остало му је још мало преко двије године да преузме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

др.

21.02.2018 11:32

Људи ГОТОВ ЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пуко

21.02.2018 12:57

Ко ,тронблон .

Name

пљачка вијека на помолу

21.02.2018 11:45

Нема никакве шансе Миле у нормалним околностима, сигурно губи мјесто предсједника Републке Српске, тиме и владу. Вјертоватно губи и изборе за члана предсједништва, али му то неће бити довољно да ухљеби све његове у Сарајеву. Значи готов је, једино му остаје да баснословно покраде изборе за предсједника републике Српске, сад има услове јер држи 273 општинских изборних комисија. ДРУГИМ РИЈЕЧИМА, опозицијо спремај људе на терену, да вам сигурну побједу будући затвореник не отме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ал клевецу

21.02.2018 11:46

Сто лазес..па колко те старе администрације има мој баја...како лазес ове будале зато ти скидам капу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

21.02.2018 11:49

Јуце Ронхиллови нису дали глас да Срби буду конститутивни народ у кантонима који то нису,и опет це крезуба руља гласати за њега.Паметном доста о политицкој свијести крезубаса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смоки

21.02.2018 12:17

Србски народ у Босни дуго ће памтити и причати о Додику..благо се њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пикси

21.02.2018 13:05

На чему си брате рођени???

ОДГОВОРИТЕ
Name

1945

21.02.2018 14:09

Милион и по срба у РС????? Кад ти сидјеш с власти све сто преостсне бице под земљом и једном липом. Све ама бас све упропасти МИЛОРАДЕ , поготово се светис постеним. способним и образованим патриотима. Онима који имају знање, морал, етику, начела Онима који нису твоји послусници Онима цији родитељи су крварили за РС Онима који мисле, стварају и поглед не спустају.... Не знас ти ста је то Не знас ти како се воли РС Не знас ти како се ствара Твоја филозофија је бахатост, осионост, Злурадост, похлепа... Узивај у свему, не завидим ти Бити цовјек- то је теби мистерија. Цитај мало историју СРПСКУ ако си СРБИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

21.02.2018 15:17

Мало се лаки занијео, није Клинтонова, него Обамина администрација. А док се Трамп устолици не липси магарце (Додик) до зелене траве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знам

21.02.2018 17:54

ОООО гдјеси Миле Босанцино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фестина ленте

21.02.2018 20:38

Прецедник би Кесић Обраду морао с нокта скинути 20 посто од плате. Као потпредсједнику Салкићу. Морао је Кесић мало боље подапети своје штихове у Вашингтону. Отегло се то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

.......

22.02.2018 03:40

Првих пост дејтонских година, први, једини и најзесци критицари тада од Срба из Р.Српске подругљивим тоном зване "Дејтонска БиХ" , јер су само Срби зељели БиХ, али не "Дејтонску", данас би Дејтон прогласили Св.Дан? Додику није ни на крај памети, да Трамп ницим није доприњео у стварању Р.Српске, него управо Клинтонови, и да је здравога разума као сто га нема, умјесто Меланијине статуе, Срби би у знак захвалности изградили споменик Клинтону. Зауспут, Додик и сви русофили, могли би упослити мозак са питањем свих питања - засто данас Трамп брутално јавно маркира претходне америцке владе као - глупсоне? Парадигма босанске глупости осим Цовица су сви бх владари од 90их до данас, никада нецете схватити узроке ни посљедице, у супротном би Клинтонове славили висе од Св.Саве, али цекајте и славите Трампа, као сто сте до јуцер пљували Дејтонску БиХ. У здравље !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бема

22.02.2018 07:02

Посаљите му који пар ципелица да ухвати правац !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Краисник

23.02.2018 09:24

Јасам мислио даје њему та гуска његова рекла даје трамп дао заклетву.

ОДГОВОРИТЕ