Милица: Брига ме шта Мира мисли

Милошевићева снајка и унук Марко подржали СПС иако Мира Марковић говори да та партија злоупотребљава мртвог Слободана зарад гласова.

Србија 20.02.2018 | 14:46
 Милица: Брига ме шта Мира мисли
Појављивање Милице Гајић, бивше снаје Слободана Милошевића и Мире Марковић, и њеног сина Марка Милошевића на конвенцији СПС у Београду подгрејало је старе приче о свађама унутар породице некадашњег председника Србије и Југославије.

Наиме, Милица и Марко подржавају СПС иако Мира Марковић тврди да та странка више не постоји и да име покојног Милошевића само користи пред изборе како би добили гласове.

Мира Марковић: Нисам видела ћерку 14 година!

Гајићева каже да не види ништа спорно у томе што и даље подржава СПС. Како открива, није у контакту с некадашњом свекрвом, па јој зато није ни важно шта она мисли.

- Нисам ја њена снаја, ја сам њена бивша снаја. Немојте да мешате те две ствари. Ја се с њом не чујем. С тим што она говори и мисли ја немам ништа. Немам у животу ни ментора ни тутора који би мени рекао шта би ја требало да кажем или радим. Имам 40 година, одрастао сам човек, моје дете има 19 година и некако сматрам да није нормално да се сви понашамо и да мислимо исто - наводи Милица Гајић за "Курир" и додаје:

- Да живим од очекивања народа, ко зна шта би са мном било. У животу имам само себе и дете и то је једино пред ким одговарам. Мени ту ништа није спорно.

Подсетимо, Милица Гајић је била у браку са Слобиним и Мириним сином Марком. С њим је добила и сина Марка, који данас живи с њом у Пожаревцу, док је њен некадашњи супруг годинама у Русији.

Марковићева се није оглашавала поводом чињенице да њен унук и некадашња снаја подржавају странку коју она критикује. Некадашња шефица ЈУЛ је, подсетимо, недавно оценила да је СПС сасвим друга партија од некадашњег СПС.

- Остали су само име и симбол. СПС је под липом (Милошевић је сахрањен испод липе у дворишту породичне куће у Пожаревцу, прим. нов.). Чланство треба да зна да се налази у новој партији и да своје политичко и лично понашање усклади с том чињеницом - казала је она.

То је тада веома увредило актуелног шефа социјалиста Ивицу Дачића, који је Марковићевој поручио да јој неће успети да уништи њега и СПС као што је својевремено уништила Милошевића.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ха

20.02.2018 14:03

Отац Марко и син Марко

ОДГОВОРИТЕ
Name

С

20.02.2018 14:22

СВАКА ЧАСТ ЗА МАЈКУ И СИНА, А МИРА НЕКА СЕ ОБРАТИ ПОРТИРУ ШУТАНОВЦУ ОНА МУ ЈЕ ДАЛА ОТПРЕМНИНУ 80 ТИСУЦА€.