Власници изгубили све што су имали

У пожару, који је јутрос захватио приватну кућу у насељу Злаваст код Бугојна, причињена је огромна материјална штета.

Босна и Херцеговина 20.02.2018 | 13:20
Власници изгубили све што су имали
Случај је у Полицијској управи Бугојно пријављен око 7.30 сати, након чега су на мјесто догађаја упућене двије ватрогасне екипе, које су максималним напорима успјеле локализирати пожар и спријечити да се прошири на околне стамбене објекте.

-Нажалост, касно смо добили дојаву о пожару, тако да је ватра прогутала кров и горњи спрат куће. Штета је огромна и у приземљу, све је уништено - казао је дежурни ватрогасац Елдин Имамовић.

У кући су живјела браћа Абдулах и Салим Јусуфспахић који су у пожару изгубили све што су имали.

-Буквално су остали без крова над главом. Најгоре је што је зима, и што ће им за обнову требати пуно тога. Бит ће тешко, јер немају стални посао - додао је један од комшија.

Још нису познати узроци који су изазвали овај пожар.

(Фена)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ЈА

20.02.2018 12:32

ЉУДСКА ТРАГЕДИЈА СВЕ ПО БИЈЕДИ.КО БИ ХТЈЕО ПОМОЋИ НЕМОЗЕ,А ОВИ ВЛАДРИ НЕ СЕКИРАЈУ СЕ.ЊИХОВО САМО НЕ ДИРАЈ ОНИ СУ СВИ ИСТИ НА ЦИЈЕЛОЈ ТЕРИТОРИЈИ БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

20.02.2018 14:39

Трагедија. овим људима би требала дрзава помоци и опстина. назалост у бих теско да це се ти десити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бугојанац

20.02.2018 16:03

Ови ватрогасци увијек касно добију обавијест тако је просле године и цовјек изгоријо 50 метара удаљен од њих у склопу ватрогасног друства издају објекат бинго томбола и сви ватрогасци дезурају на бингу ал ето рано је било нису јос радили па дог се физицки неспособни опреме треба времена залосно али истнити битна је плата

ОДГОВОРИТЕ