Дрес Новице из финала КРК на хуманитарној аукцији!

Дрес Новице Величковића из финала Триглав осигурање Купа Радивоја Кораћа биће дониран у хуманитарне сврхе.

Кошарка 21.02.2018 | 15:30
Дрес Новице из финала КРК на хуманитарној аукцији!
Капитен Партизана одлучио је да дрес из финала Купа донира, а то је саопштила Хуманитарна организација "Заједно за живот".

Сва средства од продаје дреса биће уплаћена у фонд за лечење навијача Партизана Драгана Пајића.

"Победу у финалу Купа, као и овај дрес, посвећујемо Ганету и његовој дугогодишњој борби да сакупи средства за операцију која је неопходна. Позивам све да се укључе у акцију хуманитарне организације 'Заједно за живот' и помогну колико могу, јер је у питању човек који је стално уз нас на трибинама, прави љубитељ спорта и ово је начин да му се као клуб одужимо за све", рекао је Величковић. 

Дрес Новице Величковића са утакмице финала Купа Радивоја Кораћа биће на интернет аукцији наредна три дана путем линка - хттпс://www.лимундо.цом/куповина/Хуманитарне-акције/Заједно-за-зивот/Дрес-Новице-Велицковица-из-ФИНАЛА-КУПА-РАДИВОЈА-КОРАЦ/63885013 

Драган Пакић је рођен са тешким деформитетом лица и до сада је већ имао 25 корективних операција. Сада је потребно сакупити више од 10.000 евра за још једну операцију вилице, лица и зуба које су му неопходне. 

Пре Новице Величковића, ову акцију подржао је и капитен фудбалера Партизана Саша Илић. Његов дрес је на прошлонедељној интернет аукцији продат за 90.000 динара. 

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар