Облачно вријеме са снијегом

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно са снијегом, уз највишу дневну температуру од минус један до пет степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 20.02.2018 | 08:09
Облачно вријеме са снијегом
"Ујутро и пријеподне падаће снијег, а на југу киша. Највише снијега очекује се на западу, поготово у брдско-планинским предјелима, гдје ће стварати сметове", саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Мање снијега очекује се на сјевероистоку, гдје ће током дана доћи до сусњежице и кише. Поподне и навече снијег ће слабити.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, дуваће слаб вјетар сјеверних смјерова, на југу умјерен југоисточни.

Температура у 7.00 часова: Дринић, Мраковица и Кнежево минус четири, Мањача, Калиновик, Хан Пијесак и Мркоњић Град минус три, Крупа на Уни, Соколац, Шипово и Челинац минус два, Мљечаница, Приједор, Рибник, Источно Сарајево, Крупа на Врбасу и Градишка минус један, Добој, Нови Град, Рудо и Бањалука нула, Сребреница, Бијељина, Вишеград и Гацко један, Билећа четири, те Требиње пет степени Целзијусових.

Висина сњежног покривача: Мраковица 62, Дринић 60, Крупа на Уни 48, Рибник 32, Мркоњић Град 31, Хан Пијесак 23, Калиновик и Шипово 22, Мљечаница и Нови Град 20, Бањалука 19, Приједор 16, Добој 15, Гацко 14, Градишка 10, Соколац седам, Сребреница четири, Бијељина два центиметра.

(Срна)
(Фото: Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар