Угушили се током секса у колима

Љубавни пар који је пронађен мртав у колима се највјероватније угушио током секса пошто су упалили мотор да би се загријали. Нага тијела мушкарца (39) и жене (44) открила је полиција у закључаној гаражи у граду Ботропу у Њемачкој, пише Метро.

Свијет 19.02.2018 | 22:07
Угушили се током секса у колима
Истражитељи злочина наводе да се пар, чија имена нису саопштена, највјероватније угушио. Мотор аутомобила је наводно радио неколико сати иза металне ограде гараже.

Полиција је отворила врата гараже јер је породица мушкарца пријавила да њега нема данима. У међувремену, полиција је истраживала и изненадан нестанак жене. Надлежни наводе да, за сада, нема доказа о злочину, али форензичари раде на томе да утврде шта се тачно десило. Одрађени су тестови да би се утврдио ниво угљен-диоксида у крви љубавног пара.

Све указује на то да је у питању несрећан случај, наводи полиција. Јавни тужилац је наложио аутопсију тијела не би ли тако била отклоњена свака сумња да није у питању злочин.

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Тетак Мата

20.02.2018 10:38

Ја лијепе и лагане смрти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џон

20.02.2018 16:07

Слатка смрт ето ко јебе најебе

Name

Џони

20.02.2018 16:04

Тако је суђено од Господа! Сваком је зацртано кад се родимо на који начин ће мо окончати живот али не и колико ће мо живети! Често се догоди да које јебе и најебе!

ОДГОВОРИТЕ