Вучић потврдио хапшење странаца

Председник Србије Александар Вучић потврдио је синоћ да је ухапшена група страних држављана и оценио да се не ради о било чему "посебно опасном".

Србија 19.02.2018 | 09:06
Вучић потврдио хапшење странаца
Вучић је, одговарајући на питања новинара, на заједничкој конференцији за штампу са америчким сенатором Роном Џонсоном, рекао да је неке информације добио, али да ће тек имати састанак са људима који су детаљније упознати са свим што се дешавало.
 
"„Имали смо један случај, који је био нешто озбиљнији у претходном периоду, али за овај данас не мислим да је тог нивоа", казао је он.

Указао је да није било само америчких држвљана, већ и из других земаља, и да не мисли да је овај случај повезан са ранијим хапшењем.

" Да не говорим ништа док не добијем извештај безбедносне службе Србије", нагласио је Вучић.

Почетком месеца у Београду је ухапшен амерички држављанин, бивши маринац, код којег је пронађен пиштољ са избрисаним бројем, а медији су спекулисали да је спремао атентат.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

СРБЕНДА

19.02.2018 08:24

Подрска Вуцицу и Додику да наставе овако да се и даље боре за свој народ, поносни Српски народ, најјаднији и најсиромаснији народ у европи. Господо само напред уз благослов СПЦ да нам да драги Бог да да будемо јос јаднији и сиромаснији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Лактасенко

19.02.2018 08:34

Пустај то вуче..то су моји инструктори...рече миле док глас одзвања лакташима. На то це вук од бугојна..није проблем миле брате мили ја сам мислио да су то руси били...

Name

Сценарио

19.02.2018 08:54

Предизборна кампања!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анте

19.02.2018 15:10

Овај ко маргарин само није у фолији хода го

ОДГОВОРИТЕ
Name

19.02.2018 16:44

Богами вуциц да се прицува скоро процурила вест да се спрема киндаповање вуцица од стране ванземаљаца

ОДГОВОРИТЕ