СЛС: Тек што је почело, одмах САОПШТЕЊЕ!

ФКЦЗ: Вучелић је у праву, у Србији се намешта! Црвена звезда је реаговала саопштењем након утакмице између Партизана и Младости из Лучана у којој је шампион Србије као гост победио са 2:1.

Фудбал 18.02.2018 | 21:45
СЛС: Тек што је почело, одмах САОПШТЕЊЕ!
Партизан је до победе дошао преокретом у финишу меча (86. минут Јевтовић и 89. аг Шатаре), после два црвена картона за играче лучанске екипе – Тумбасевића и Јовановића.

"После данашњег меча у Лучанима, Црвена звезда жели да поручи јавности да јој не преостаје ништа друго осим да се у потпуности сложи са недавном изјавом председника нашег највећег ривала, Милорада Вучелића да се у Србији намешта! Вучелић је у праву и када каже да се унапред зна резултат 50 одсто мечева у лиги па тако на кладионицама није могло уживо да се клади на меч у Лучанима. Чак ни када је домаћин повео", наводи се у званичном саопштењу Звезде. 

Клуб из Љутице Богдана је потом позвао председника Фудбалског савеза Србије Славишу Кокезу да реагује .

"Зато позивамо председника ФСС, Славишу Кокезу, да се огласи, а не да се крије иза својих послушника. Он као најодговорнији човек српског фудбала мора да одреагује на оно што Вучелић прича и ради и мора да реагује после меча у Лучанима", наводе из Црвене звезде.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

x

18.02.2018 21:16

Исто је као у РС.

ОДГОВОРИТЕ