Челси сковао план да заради или да зезне Клопа!

Може Батшуаји за 65. 000. 000 евра, а може и трампа! Плавци на добитку у обе солуције.

Фудбал 19.02.2018 | 18:00
Челси сковао план да заради или да зезне Клопа!
Три утакмице - пет голова и једна асистенција! Миши Батшуаји има спектакуларан почетак каријере у Дортмунду. Навијачи Борусије уопште не жале за Обамејангом с обзиром како је његова замена фуриозно стартовала.

Батшуаји је дошао на позајмицу из Челсија за 1.500.000 евра и експлодирао у жуто-црном дресу. Навијачи Борусије су га одмах заволели и надају се да ће још дуго уживати у његовим играма и головима. Али ту се већ појављује први проблем...

Када је позајмио Батшуајиа немачком клубу, Челси је убацио клаузулу да Борусија нема право откупа уговора јер у Лондону рачунају на повратак Белгијанаца када Конте напусти клуб. Борусија би га радо откупила, али ништа не зависи од њене воље...

Међутим, Челси је сада спреман на разговоре и нада се да ће Батшуаји наставити да решета јер цена му је драстично скочила. Острвски медији откривају да би Челси био вољан да прода нападача Борусији на крају сезоне ако Милионери искеширају 65.000.000 евра за откуп уговора. Што је ипак огромна цифра за клуб Борусијиног ранга и тешко је очекивати да ће сав новац од ородаје Обамејанапреусмерити на откуп Белгијанца.

Али Челси нуди Немцима и другу весту договора. Трампу. Плавци су спремни да пусте Батшуајиа у замену за талентованог Кристијана Пулишића који је већ дуго времена велика жеља Јиргена Клопа у Ливерпулу. Пулишић је једна од младих звезда Бундеслиге, најмлађи инострани стрелац у истрији првенства и његов отац раније није крио намеру да води сина у Премијер лигу.

Борусија се опирала свим позивима да прода Американца, али знамо шта се дешава када неки играч жели да напусти Дортмунд. Обично се то оствари када неко богатији стави на сто велике паре... Пулишићодавно има позив Јиргена Клопа, а спекулише се да Немац није доводио замену за Кутиња у јануару баш зато што чека лето да ангажује Пулишића.

Сада би Челси да поквари планове великом ривалу, али и да се осигура за будућност у случају да ЕденАзар не продужи уговор и напусти клуб. Челсију одговарају обе опције... Неће бити први пут да Плавци отимају играчима редсима. Сетимо се случајева Мохамеда Салаха или Вилијана. Борусија је у процепу да ли да потроши огроман новац или да остаје без најталентованијег играча.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар