Девет невјероватних мјесеци Богдана Богдановића!

Богдан Богдановић иза себе има девет месеци из снова, пошто је у том временском периоду освојио много тога.

Кошарка 19.02.2018 | 17:30
Девет невјероватних мјесеци Богдана Богдановића!
Кошаркаш Сакраменто Кингса освојио је Евролигу, био је изабран у најбољу петорку такмичења, потом је био шампион домаће лиге са Фенербахчеом где је проглашен и за МВП.

Уследило је такмичење са репрезентацијом Србије – Евробаскет. У одсуству многих кошаркаша Богдановић је био прави лидер тима и водио је Србију до сребрне медаље. Уз то био је и члан најбоље петорке на шампионату.

Уследило је ново искуство за Богдановића, НБА лига. Наметнуо се одмах ка лидер екипе, погодио је за победу Кингса против најбољег дефанзивца лиге и најбоље екипе НБА.

То су челници најјаче лиге на свету препознали и позвали га на Ол-стар да наступа на утакмици "Звезда у успону". Богдановић је предводио тим света до победе, а на крају му је уручена и награда за МВП утакмице.

Све то пописао је популарни Твитер налог "ХоопсХyпе", а занимљиво да је овај твит "фејвовао", односно лајковао најбољи Европљанин свих времена у НБА лиги – Дирк Новицки.

Невероватних девет месеци је иза Србина, а то је препознао и Новицки који би могао да добије правог наследника у најјачој лиги света.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јоја

19.02.2018 16:54

За Србина из Србије. Хало новинар. Свака цаст Богдану. Нека игра дуго и зелим му да оствари све своје косаркаске снове.

ОДГОВОРИТЕ