Емери: Дајте да нам против Реала у реваншу суди исти судија!

"И да има исте критеријуме". . .

Фудбал 18.02.2018 | 14:00
Емери: Дајте да нам против Реала у реваншу суди исти судија!
Пари Сен Жермен данас игра против Стразбура у шампионату Француске, али мисли свих у Паризу и даље су усмерене ка ономе што се дешавало у Мадриду. Унаи Емри говорио је на конференцији за штампу и поново је судије апострофирао ка главни разлог пораза од Реала. Он је изнео и "занимљив" предлог за УЕФА...

"Желео бих да нам и у реваншу суди исти судија. И да има исте критеријуме према домаћину. Гледао сам меч Виљареала и Лиона, арбитар је био избалансиран. Нека нам суди исти човек и нека има исте аршине као када је Реал био домаћин". 

Емери се онда преоријентисао на меч који чека Парижане...

"Морамо да наставимо где смо стали у шампионату. Треба нам победа. Поштујемо Стразбур. Трап, Верати и Мбапе неће играти, суспендовани су за овај меч". 

Питањем да ли су играчи психолошки убијени у појам после онаквог пораза у Мадриду новинари су Емерија поново вратили на Реал.

"Могу да се љуте или не, али своје колеге морају да поштују. Сигуран сам да ћемо проћи даље у Лиги шампиона. Моја будућност? То је садашњост. Концентрисан сам на оно што се сада догађа", закључио је Емери. 

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар