Роналдо тражио да Бензема не игра?!

Шпански медији о новој фрци у Реал Мадриду. . .

Фудбал 18.02.2018 | 13:45
Роналдо тражио да Бензема не игра?!
Пре седам дана Кристијано Роналдо је "утишавао" публику која је извиждала Карима Бенземунакон његовог великог промашаја против Реал Сосиједада (5:2), али се, према наводима из Шпаније, и Португалачев став о нападачу, који је ван форме, убрзо променио...

Бензема је био један од најлошијих појединаца на мечу против Пари сен Жермена (3:1), а управо након његовог изласка, "краљевски клуб" је постигао два гола за велики преокрет.

О томе колико је "сметао" на терену и зашто је Реал Мадрид проиграо баш након његовог изласка - ствар је за анализу - а шпански медији, конкретно "Дон Балон", преноси да је и Роналду прекипело и да је од Зидана тражио да Бензему избаци из стартне поставе за реванш у Паризу.

Тридесетогодишњи нападач, један од најбољих стрелаца у историји Лиге шампиона (тренутно пети на вечној листи), ове сезоне је постигао свега два гола у Примери - укупно у свим такмичењима тек шест - и на гостовању у Паризу требало би да га замени Гарет Бејл, преноси овај лист.

Практично, Реал Мадрид би играо без класичног нападача, Роналдо би био најистуренији, док би му у нападу помагали Иско и Гарет Бејл. 

Такође, постоји и опција да Роналдо и Бејл буду "партнери" у нападу, док би нешто иза њих  играо Иско. 

Колико има истинитости у овим наводима биће убрзо познато, а могло би се рећи да је Реал Мадрид погрешио када није ангажовао резервног нападача.

Мало је вероватно да ће шансу добити Борха Мајорал...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар