Размаженко и Лешинари...!

Севају критике на рачун Нејмара и пар дана после пораза у Мадриду!

Фудбал 18.02.2018 | 22:30
Размаженко и Лешинари...!
Без обзира што је прошло пар дана од окршаја у Мадриду између Реала и Пари Сен Жермена (3:1) у првом мечу 1/8 финала Лиге шампиона, Нејмар не престаје да изазива пажњу светских медија и пуни новинске стубце. Разлог је јасан - најскупљи фудбалер у историји ове игре изгубио се у претоници Шпаније и није оправдао очекивања.

Отуда и пљуште критике на рачун Бразилца са свих страна, а суров је рецимо био његов земљак Валтер Казагранде, некадашњи нападач Порта и Торина, који је толико испрозивао фудбалера Светаца да је и татаНејмар сениор морао да се умеша.

"Проблем је што многи греше када сматрају Нејмара генијем, јер он то сигурно није. Нема квалитет Лионела Месија, Дијега Марадоне или Кристијана Роналда, да може да промени ток утакмице у сваком тренутку. Не допада ми се ни то што му медији и навијачи дају претерану пажњу, а он је непристојан према својим саиграчима и понаша се као размажено дериште", тврди Казагранде.

Наравно, Нејмаров тата је одмах оштро реплицирао критичару:

"Знамо да у фудбалском свету постоје лешинари који се увек одмах први јаве како би приграбили пажњу коју нису имали у каријери као играчи. Нећу да кажем да су то спортисти јер су имали запаженији живот ван терена него на њему, али ми смета када се такви идиоти хране егом као лешинари после једне изгубљене битке."

А Нејмар? Није се много оглашавао после мадридског пораза једино је на Инстаграму оставио занимљиву поруку:

"Хвала богу на тешким моментима!"  

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар