Чешки фудбалер одушевљен навијачима Партизана!

"Ово је једна од најбољих атмосфера, а тек аплауз на крају", причао је за чешке медије фудбалер Викторије Давид Лимберски.

Фудбал 16.02.2018 | 18:15
Чешки фудбалер одушевљен навијачима Партизана!
Замислите само да навијачи Партизана нису подељени на три фракције и да се у поједним тренуцима на стадиону у Хумској нису певале чак четири песме (укључујући и госте из Чешке).

Шта би тек одна рекао Давид Лимберски...

Међу најискунсијим играчима Викторије био је одушевљен атмосфером која је у четвртак виђена у Београду за време утакмице његовог тима и Партизана.

За 90 минута, упркос томе што је меч био од изузетне важности за оба тима, није се догодио ниједан инцидент. Напротив.

Лимбарски каже да се у богатој каријери није често сусретао са таквим амбијентом.

"Желео бих да се захвалим и домаћим и нашим навијачима. У четвртак сам играо фудбал у једној од најбољих атмосфера коју сам икад доживео ", рекао је тридесетчетворогодишњи леви бек.

Чешки медији су подсетили да су "присталице Партизана рангиране као најпроблематичније у Европи и да је српски шампиона због хулигана у више наврата морао да игра пред празним трибинама".

Пре утакмице, група од око 200 навијача из Чешке, скандирала је "Косово је срце Србије", што је с одушевљењем прихваћено до остатка публике.

"Наши навијачи су се лепо провели, није било никаквих проблема. Спонтано су нам на крају, када смо излазили с терена, аплаудирали домаћини. То мора да се цени", рекао је Лимберски.

На стадиону Партизана било је око 22.000 људи.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар