Зоран Тошић: Реалан резултат!

"Из утакмице у утакмицу се понавља да после вођства не докрајчимо противника, него примимо гол", констатовао је један од најискуснијих играча Партизана.

Фудбал 16.02.2018 | 10:45
Зоран Тошић: Реалан резултат!
Само десетак минута делило је Партизан од победе над Викторијом Плзењ у првом мечу шеснаестине финала Лиге Европе, али су гости из Чешке успели да изједначе на 1:1 и дођу до солидног резултата пред реванш за недељу дана. 

"Сигурно да када не победиш код куће остаје жал, али ово је Европа, ово су озбиљне утакмице. Мислим да је резултат реалан, можда смо ми били мало бољи, али нажалост нисмо успели да сачувамо предност", констатовао је Зоран Тошић пред камером РТС после меча у Хумској.

Један од најискуснијих играча црно-белих разочаран је што његов тим поново ове сезоне није успео да сачува предност.

"Било је евидентно да ће они после примљеног гола кренути агресивније и напасти са више играча, нисмо планирали да се повучемо, али они су нас натерали. Из утакмице у утакмицу се понавља да после вођства не докрајчимо противника, него примимо гол".

Тошић верује да Партизан може до пролаза.

"Реванш је отворен. Данас је било егал, па не видим зашто не би било тако и у Чешкој".

На питање о јачини тима после прве такмичарске утакмице у 2018, односно да ли су црно-бели јачи него у првом делу сезоне, није био конкретан:

"Били смо већ јаки, прошли групну фазу. Неки играчи су отишли, неки дошли и полако се уклапају. Све иде у добром смеру", закључио је крилни нападач.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар