Ђукић: Напашћемо и у Чешкој!

Тренер Партизана похвалио игру екипе у ремију против Викторије Плзењ.

Фудбал 16.02.2018 | 09:15
Ђукић: Напашћемо и у Чешкој!
У првом "полувремену" двомеча Лиге Европе: Партизан - Викторија Плзењ 1:1.

Црно-бели су повели у Хумској голом Леандреа Тавамбе у 58. минуту, па примили изједначујући гол у 81, којим су Чеси (утисак је, након недосуђеног офсајда) поставили коначан резултат.

После утакмице, тренер црно-белих Мирослав Ђукић изјавио је за Радио-телевизију Србије да није незадовољан игром свог тима.

Упитан за повлачење црно-белих на своју половину после гола, Ђукић је одговорио...

"Нормалне су ствари да се екипа повукла, психолошки се екипа увек, без размишљања, повуче мало назад, противник те притисне, иде да тражи изједначење, али имали смо своје шансе, у првом делу две зреле, нисмо искористили и не могу да ништа да замерим. Екипа је одиграла одличан меч, против одличног тима и све остаје отворено за Плзењ, да се тамо решава", рекао је шеф струке црно-белих.

Тренер Партизана рекао је да ће шампион Србије задржати исти приступ и у реваншу, за недељу дана.

"Екипа је одиграла одлично и не могу да замерим ништа, били смо агресивни, нисмо дозволили да нам створе шансе. То је добра екипа, тамо ћемо исто ићи да играмо овако, нападачки, да покушамо да победимо. Немам ништа да замерим", поновио је Ђукић.

На питање да ли је задовољан наступом Сејдубе Суме, изјавио је да је креатор игре одиграо као цео тим - борбено.

"Сигурно да јесте одиграо како сам очекивао, била је то тешка, тврда утакмица, нема ту простора за лепршавост, одиграо је у складу са екипом, борио се, радио и сигурно да може боље, али за све то треба време и утакмице", додао је Ђукић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар