Трампова порно-звијезда пријети

Порно-звезда Сторми Денијелс сада пријети да ће свету објавити шта је све радила са америчким предсједником Доналдом Трампом, након што је његов адвокат Мајкл Коен признао да јој је платио 130. 000 долара да не прича у јавности о њиховој афери.

Свијет 15.02.2018 | 22:15
Трампова порно-звијезда пријети
- Сад је све јавно и Сторми ће испричати своју страну приче - рекла је њена менаџерка Ђина Родригез, преноси Дејли Мејл.

Пошто је Коен јавно признао да је из свог џепа платио Сторми да ћути, њен адвокат сматра да тиме она више није у обавези да се држи договора који је постигнут 2016. године, само неколико недеља прије предсједничких избора.

- Ни предсједник Трамп, нити његова организација нису били део трансакције која је направљена са госпођицом Клифорд. Нити ми је тај новац надокнађен, ни директно ни индиректно - рекао је Коен и одбио да саопшти више детаља.

Коен је раније негирао да су Сторми и Трамп били у вези 2006. године када је Меланија родила њиховог сина Барона.

- Само зато што нешто није тачно, не значи да не може да направи проблеме. Увијек ћу штитити господина Трампа - рекао је Коен.

Ови нови моменти могли би опет да направе проблеме у кући Трампових, а тек што је Меланија поново почела да се појављује у јавности са својим супругом. До душе, и даље је у јавности избјегавала да се држи за руке с њим, ортворено стављајући до знања да је љута због писања медија о Трамповим аферама.

Сторми је ћутала о афери све донедавно, а да се нешто заиста десило између ње и Трампа било је јасно након њеног гостовања у емисији популарног водитеља Џимија Кимела.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Соса

16.02.2018 07:17

Ако је истина да је понуђени новац од 130.000 долара узела да шути, шта сад хоће? Још? Мало јој је?

ОДГОВОРИТЕ