Жика Шареница одлази са РТС-а!

Српски водитељ је након свађе са Оливером Ковачевић решио да напусти матичну кућу и пређе у јато Жељка Митровића

Србија 15.02.2018 | 18:39
Жика Шареница одлази са РТС-а!
Жика Николић, узданица јавног сервиса, у народу познатији као Жика Шареница, решио је да напусти РТС и пређе на ТВ „Пинк“ након 15 година на јавном сервису. Како „Ало!“ ексклузивно сазнаје, кап која је прелила чашу била је свађа са Оливером Ковачевић, уредницом Забавног програма.

- Њих двоје су дошли у сукоб пре неколико дана, што је ескалирало озбиљном свађом. Како Жика већ дуго има понуду да пређе на „Пинк“, преломио је и одлучио да спакује кофере. Иако су покушавали да га задрже, то им није пошло за руком - тврди наш извор и додаје:

- Жика није могао да верује какве је све ствари чуо од Оливере и то га је додатно изнервирало. Он сматра да свој посао ради одлично, те да је управо због тога и један од омиљених ТВ водитеља - додаје извор за „Ало!“. С друге стране, од извора блиског Жики сазнали смо да му је Жељко Митровић, власник ТВ „Пинк“, дао озбиљну суму за тај трансфер, јер Митровић нема проблем да издвоји финансијска средства како би на свом каналу имао занимљиве емисије.

- Познато је да Жељко увек иде испред свих и да се на његовом каналу емитују програми који су и те како занимљиви за народ, те уопште није превише размишљао о томе да позове Жику како би он прешао на „Пинк“. Жељко му је дао времена да размисли о свему, међутим, након сукоба са Оливером Ковачевић, Шареница није размишљао ни тренутка. Он ће у уторак пред камерама потписати уговор са Митровићем и тада ће све бити званично - открива извор за „Ало!“. Како бисмо проверили тачност ових информација, контактирали смо са Жиком, који је био и те како расположен за причу.

- Можда је најбоље да за сада ништа не причам - рекао је Жика за „Ало!“. На питање како ће Јавни сервис преживети када он напусти ту телевизију, каже:

- Једноставно. РТС ће лако без мене - рекао нам је Шареница.

Подсећања ради, 2013. године се у медијима појавила информација да ће Жика напустити РТС, међутим, он је то тада демантовао, али и признао да има понуде других телевизија.

- Не могу да кажем да су то били преговори, пошто познајем људе са „Пинка“ и они су моји пријатељи. И мене су данас питали на послу да ли је истина да прелазим на „Пинк“, тако да ето, и ја сам чуо ту информацију. Ако дође до тога, сигурно ћу вас обавестити. Мени новац никада није био пресудан, а могу и да вам кажем да моја плата није велика, тако да не верујем да ће ми је смањити - рекао је загонетно Жика.

(Ало)


Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Распад

15.02.2018 18:16

Познато је да су на РТС најмање плате и да су позната ТВ лица била ту захваљујући покојном Александру Тијанићу,а након њега то је био Жика.Његовим одласком ће кренути и други нарочито из редакције јутарњег програма-београдске хронике,а још неки који су били позната лица са БК телевизије коју ће Богољуб вероватно обновити.Оливера ће растурити РТС .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ро

15.02.2018 19:13

Па Оливера је позната РАДОДАЉКА чим се скоро удала за оног политичара Вучелића а сад је још и у ФК Парризан.Он матор а она разрађена.Паметно од Жике.Не дозвољава да га јебе свако јер човјек може наћи тв коју хоће.

Name

Ж

15.02.2018 18:38

РТС ништа не губи , на пинку му је мјесто. Нашла крпа закрпу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Укљуци Мозак Искљуци Пинк

15.02.2018 18:40

Он и јесте за пинк одавно.Сунд звани сареница нека понесе са собом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

15.02.2018 19:59

Велики добитак за РТС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зиа Гиованна

17.02.2018 12:39

МА СВАКИ ЛОНАЦ НАДЈЕ И ПОКЛОПАЦ! ЈА МИСЛИЛА ОН ЦЕ ТУ ДО ПЕНЗИЈЕ, ХОЦЕ ЦОВЕК МАЛО ГОЛЕ ТЕТЕ ГЛЕДАТ ИЛИ ПАК И НЕСТО ВИСЕ И ОД ТОГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

18.02.2018 07:48

Ко да трпи ртс у данасње време вуциц је присвојијо 100 посто све најболији водитељи скоро сви су напустили ртс нека га води вуциц и она његова премијерка али прво да је науци српски

ОДГОВОРИТЕ