Икарди постаје најплаћенији играч у Серији А!

Италијански Интер планира да новим уговором скине излазну клаузулу од 90 милиона евра за најбољег фудбалера и стрелца Маура Икардија.  Преговори почели - две опције за Икардијев параф! Ванда поставила услове. . .  Интер и супруга расног стрелца засад далеко од договора. . .

Фудбал 16.02.2018 | 11:00
Икарди постаје најплаћенији играч у Серији А!
Клуб из Милана жели да избегне могућност да мадридски Реал на лето понуди поменути износ и одведе капитена "нероазура", као што се најављује.

Челници Интера зато ће одличном Аргентинцу за два милиона евра понудити повећање плате, што значи да би зарађивао 6,5 милиона и то без лако остваривих бонуса у уговору који достижу укупних осам милиона.

Ипак, Икардијева жена и агент Ванда Нара захтева годишња примања од "сигурних" седам милиона и излазну клаузулу између 150 и 200 милиона европских новчаница.

Уколико се направи нови договор Икарди би постао најплаћенији фудбалер Серије А и надмашио би тандем Јувентуса Пауло Дибала – Гонсало Игуаин са појединачном зарадом од 7,5 милиона по сезони.

Италијански Интер планира да новим уговором скине излазну клаузулу од 90.000.000 евра за најбољег фудбалера и првог стрелца Маура Икардија, пише Коријере дело спорт. Клуб из Милана жели да избегне могућност да мадридски Реал на лето понуди поменути износ и одведе капитена Неразура, као што се месецима уназад најављује.

Челници Интера зато ће одличном Аргентинцу понудити повећање плате од чак 2.000.000 евра, што значи да би зарађивао 6.500.000 и то без лако остваривих бонуса у уговору уз које би добацио суме од до 8.000.000 и тако постао најплаћенији играч Серије А, пошто Гонзало Игуаин у Јувентусу и Леонардо Бонучи у Милану зарађују по 7.500.000.

Исти извор наводи да су преговори увелико у току, али да су две стране тренутно далеко од договора, што и није необично у првој фази преговопра. Наиме, Икардијева супруга и у исто време агент - Ванда Нара, захтева годишња примања од фиксних 7.000.000 и излазну клаузулу између 150 и 200.000.000 европских новчаница. Згодна плавуша и бивша жена Максија Лопеза има опцију Б. По њој, Интер би могао да избаци клаузулу, но у том случају за фиксну плату морао би да издвоји 8.000.000, плус бонуси.  

Ситуацију око Маура Икардија пажљиво прати и Мино Рајола који има план да Аргентинца води у Манчестер Јунајтед. Његов први напад и преузимање бриге о Икардијевој каријери Ванда је успешно одбила...

фото: Ацтион Имагес

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар