Најсекси пар Олимпијских игара!

Канадски клизачки пар Теса Вирту и Скот Моар одушевио наступима на Зимским олимпијским играма. "Они су најсекси прича ових Игара, требало би да се венчају", гласе коментари.

Остали спортови 15.02.2018 | 22:15
Најсекси пар Олимпијских игара!
Када су судије на Зимским олимпијским играма виделе њихову пробу рекли су им да промене тачку. "Знате, ово је ипак превише", рекли су им.

Теса Вирту и Скот Моар нису желели ништа да мењају. Њихови наступи на Зимским олимпијским играма протеклих дана остављали су без даха, а многи су били изненађени, очарани оним што су гледали.

Теса је "висила" на Скоту, обујмила га ногама око врата...

"Како су секси!", викали су док су их гледали.

Теса и Скот нису заједно, мада би многи волели да јесу. Клизају заједно још од кад су били клинци, што може да се види на Инстаграм профилу канадске клизачице.

Канађани су на крају освојили екипну златну медаљу у уметничком клизању, потпуно заслужено. У финалу су победили са 73 бода, седам више од другопласираних Руса.

Љубитељи клизања бил су као омађијани док су гледали канадски пар. Њихова романтична тачка, испуњена еротичношћу и сексуалношу, уз песму "Мулен Руж" (Моулин Роуге), "мирисала" је на злато. Нешто попут британског пара Џејн Торнвил и Кристофера Дина далеке 1984. године када су, плешући на Равелову нумеру "Болеро", скидали лед сарајевске "Зетре" и гледаоце натерали на овације.

ПОГЛЕДАЈТЕ ТЕСУ И СКОТА:



"Да, било је блиско, тако бих најбоље могла да опишем наш наступ. Намерно смо хтели да унесемо мало сексуалности и савремености. Ми увек преносимо причу, изазивамо међусобне реакције, мушкарац и жена заједно на леду, и то је тако романтично. Заправо, имамо баш 'кул' однос, однос пријатељства које је врло блиско. То нас испуњава поносом", објаснила је Теса ту хемију на леду двоје Канађана.

Наравно и ова њена изјава натерала је многе на коментаре типа:

"Они су најсекси пар ових Игара", или "Требало би да се венчају, то је следећи логичан потез"...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар