Ирина Шајк са роботом на писти!

Недеља моде у Њујорку опет помера границе! Ревија немачког дизајнера Филипа Плејна остаће убележена у историју као „свемирска“ – Ирина Шајк је стигла свемирским бродом, а пистом је прошетала у пратњи робота!

Забава 14.02.2018 | 14:40
Ирина Шајк са роботом на писти!
Спектакл који је осмислио тим дизајнера Филипа Плејна за представљање његове јесење колекције био је јединствен и у неку руку га демантује.

„Ревије су као мале сахране. Радите месецима да бисте направили шоу какав сте замислили и оног момента кад покажете колекцију јавности, као да је сахраните јер одмах морате да почнете да радите на новој“, рекао је Плејн за Би-Би-Си.

Ова ревија немачког дизајнера, међутим, неће тако брзо пасти у заборав.

Нема сумње да је један од разлога за то био свемирски брод којим је Ирина Шајк стигла на писту, али заслуге сигурно има и робот са којим је манекенка прошетала.

Лепа Рускиња, која се недавно вратила на писте после рођења детета, без проблема кретала се у кратким чизмицама са високим потпетицама кроз вештачки снег.

Када је реч о представљеним креацијама провокативног Плејна, било је ту доста гардеробе која је намењена љубитељима зимских спортова.

Ватрене нијансе попут црвених и наранџастих задовољиће оне који воле да буду лако уочљиви, док су креације израђене од црних материјала, често провидних, намењене онима који нагињу елеганцији и изазовности. 

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар