Тата уцјењује Лејкерсе!

Лонзо ће отићи ако не узмете сва три сина! Лавар Бол, отац младе звезде Лос Анђелес Лејкерса Лонза уценио је НБА великана довођењем и преостала два његова сина у Стејплс центар.

Кошарка 18.02.2018 | 13:30
Тата уцјењује Лејкерсе!
Тата Бол је поручио Меџику Џонсону да се Лонзо, други пик са прошлогодишњег драфта, напустити Лејкерсе уколико не доведу Лианђела и Ламела.

Бол је исписао Лианђела са колеџа, а Ламела из средње школе како би их он лично спремао за НБА, а пре неколико месеци су постали професионалци у једном анонимном клубу из Литваније.

"Желим да сва три моја дечака играју за Лејкерсе, ако се то не догоди, ако не узму Гела (Лианђело) ове године, вратићу га овде (Литванија) да игра још две године са Мелом. Лонзо ће тад бити у трећој години уговора и желим да сваки НБА тим зна, он неће потписати нови уговор са Лејкерсима већ ће ићи у који год тим пристане да узме сву тројицу. То је мој план", изјавио је Лавар литванским медијима.

Отац браће Бол чак ни не тражи велики новац од Лејкерса да доведу остале његове синове.

"Лонзо игра најбоље када је брат поред њега. Зашто не би, он је "паклен" шутер. Не играју на истој позицији. Видели сте колико је био успешан када је са братом. Зашто не би били паметни и рекли: 'Желиш брата? Хајде, да комплетирамо 'ројал флаш'. Не морамо ићи на драфт. Потпишите га као слободног играча. Не морате дати Галу 15 милиона долара. Дајте му милион за три године, узећемо јер зарађујемо много ван терена. Освајаћете титулу за титулом јер моји момци неће желети да оду. Дуго ћете моћи да заржите шампионски тим, сада не можете јер се нуди више новца, због тога играчи иду из екипе у екипу. А шта је боље од браће Бол заједно? Велика тројка. Оригинална велика тројка", додао је тата Бол.



Лонзо игра са доста осцилација у својој руки сезони, просечно бележи 10,2 поена уз по 7,1 скокова и асистенција, али је његов шут огроман проблем. Погађа тек 35% покушаја из игре, а због повреде је ван паркета од средине јануара.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар