Гробари, и због ЊЕ на стадион!

Утакмицу Партизан - Викторија Плзењ у четвртак увече судиће екипа из Грчке. Међу њима и ОНА! Грчки судија у успону дели правду у Хумској, семафор држи дама! Правду на мечу Партизан – Викторија у четвртак (21:05) у Београду делиће грчка судијска шесторка.

Фудбал 15.02.2018 | 14:00
Гробари, и због ЊЕ на стадион!
Позивница навијачима Партизана да испуне трибине стадиона на Топчидерском брду у четвртак увече није потребна.

Али, имаће још један добар разлог да дођу и уживо посматрају меч свог тима против Викторије Плзењ у шеснаестини финала Лиге Европе.

Разлог је ОНА!

Наиме, одређено је да главни судија утакмице буде Анастасиос Сидиропулос из Грчке, а и сви његови помоћници су из те земље.

Укључујући четвртог судију - Крисулу Куромпилију (Цхрyсоула Коуромпyлиа, на слици).

Главни арбитар меча у Хумској 1 биће Тасос Сидиропулос, који је судио већ једном црно-белима и то управо на "ЈНА", у лето 2012. у другом колу квалификација за Лигу шампиона против Ла Валета са Малте (3:1).

Још свежији је у памћењу тиму из Плзења, у фебруару 2014. је у 1/16 финала Лиге Европе судио у ремију са украјинским Шахтјором (1:1).

Сидиропулос (38) је један од најталентованијих европских судија, за мање од три сезоне је напрадовао из четврте до прве категорије УЕФА, а све чешће добија шансу и у утакмицама Лиге шампиона.

У домовини већ важи за једног од најбољих арбитара, ове сезоне је делио правду у оба сусрета омражених атинских ривала Олимпијакоса и АЕК-а.

Линијиски асистенти биће му Полихронис Костарас и Лазарос Димитријадис, а пажњу навијача у Хумској свакако ће привући четврти судија, тачније суткиња – Хрисула Куромпилија.

Судија поред голова биће Анастасиос Папапетру и Александрос Аретопулос.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар