Гути: Нејмар је добродошао у Реал, али само уз ЦР7!

Некадашњи ас Реала навија да Бразилац дође на Сантјаго Барнабеу, али да то не би смело да значи да ће заменити највећу звезду тима Роналда.

Фудбал 16.02.2018 | 12:45
Гути: Нејмар је добродошао у Реал, али само уз ЦР7!
Нејмар у Реалу? Судећи према спекулацијама, тај дан није далеко.

И некадашњи ас Реал Мадрида, сада тренер у омладинској школи клуба, Хозе Марија Гутијерез познатији као Гути поздравља долазак Бразилца.

Рекао је да би то био одличан потез, аали и нагласио да то никако не би смело да значи и одлазак најбољег играча Кристијана Роналда.

"Не би било добро за Реал да Роналдо напусти клуб, без обзира на то што мислим да ће Нејмар једног дана доћи из Пари сен Жермена. Могу евентуално да пусте Бензему, али Роналда никако", изјавио је Гути.

"Ако сматрају да би покривање трошкова за довођење Нејмара требало да пронађу у одласку Роналда, онда сви треба добро да се запитају", поручио је Гути, који је за 15 година проведених у Реалу освојио 15 трофеја, међу којима три Лиге шампиона, пет титула првака Шпаније и два Интерконтинентална купа.

Он је додао да би заиста волео да види Нејмара у дресу Реала.

"Нејмар је другачији играч од Роналда. Он је један од три најбоља фудбалера на свету и зато би било добро да игра са најбољим на свету", навео је Гути.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар