Погинуо младић из Јелаха у Аустрији

У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у понедељак на аутопуту Интал, код места Радфелд (Аустрија), живот је изгубио 27-годишњи држављанин Босне и Херцеговине И. Х. из Јелаха.

Босна и Херцеговина 13.02.2018 | 15:40
Погинуо младић из Јелаха у Аустрији
Како наводи Фактор.ба страдао је Исмет Хасанбашић. Он се, под околностима које се још утврђују, директно сударио са шлепером, којим је управљао возач из Румуније.
 
Хасанбашић је у судару задобио тешке повреде услед којих је преминуо на мјесту несреће, пренијели су аустријски медији, пише Фактор.ба.

Вест о Хасанбашићевој погибији проширила се друштевеном мрежом "Фејсбук" где су његови бројни пријатељи и рођаци изразили неверицу да га више нема.  Међу бројнима који су се опростили од Исмета је и Фудбалски клуб "Сöлл", чији је Хасанбашић, како су навели, био дугогодишњи члан, као и клуб "СВ Wöргл", у којем је обављао функцију помоћног тренера.

Наш клуб је јуче доживео болан губитак због смрти нашег члана и пријатеља Ицка. Наше мисли су уз чланове његове фамилије и уз његову супругу. Драги Ицко, иза себе си оставио огромну празнину. Бескрајно смо тужни и увек ћемо те се сећати - стоји у објави на званичној "Фејсбук" страници овог клуба.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дадо

13.02.2018 15:53

Страшно породици саучешће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

З

14.02.2018 06:32

Рахмет му и Дзеннет

ОДГОВОРИТЕ