"Змајеви" против Бугарске 23. марта у Разграду!

Пријатељска утакмица репрезентација Бугарске и Босне и Херцеговине играће се на стадиону Лудогореца, објавио је Фудбалски савез Бугарске.

Фудбал 13.02.2018 | 14:00
"Змајеви" против Бугарске 23. марта у Разграду!
Пријатељска утакмица фудбалских репрезентација Бугарске и Босне и Херцеговине играће се 23. марта на стадиону "Лудогорец Арена" у Разграду, објавио је Фудбалски савез Бугарске.

Сатница меча још није одређена и требала би бити позната у наредним данима.

Иначе, стадион "Лудогорец Арена" капацитета је 9.000 сједећих мјеста и на овом стадиону домаће утакмице игра вишеструки првак Бугарске, тим Лудогореца. Разград је мали град на сјевероистоку Бугарске, који према попису из 2012. године, има 33.416 становника.

Четири дана послије сусрета са Бугарима изабраници селектора Роберта Просинечког у Француској одиграће тест утакмицу са селекцијом Сенегала. Иако није дефинитивно, меч ће се по свему судећи играти у Ле Авру.

У овој години, у јануару национални тим БиХ већ је одиграо два контролна сусрета у којима је Просинечки дебитовао на клупи "змајева". У Лос Анђелесу у дуелу без голова БиХ је ремизирала са Сједињеним Америчким Државама, а у Сан Антонију јепоражена од Мексика - 0:1. У оба меча за бх. репрезентацију наступили су углавном играчи из клубова Премијер лиге БиХ, јер су играна ван термина ФИФА за одигравање пријатељским утакмица.

Сходно томе, први прави испит на клупи БиХ Просинечки ће имати управо против Бугарске у Разграду када ће у ФИФА термину моћи рачунати на све интернационалце.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар