"Како Звезда буде играла, такав ће бити резултат!"

Бранко Јовичић уверен да црвено-бели могу до осмине финала Лиге Европе против фаворизованог ЦСКА.

Фудбал 12.02.2018 | 18:15
"Како Звезда буде играла, такав ће бити резултат!"
Зимска пауза за фудбалере Црвене звезде је завршена. У уторак у 18 часова поново ће на терен. Пред својим навијачима, у првој утакмици шеснаестине финала Лиге Европе против ЦСКА из Москве.

Тренер Владан Милојевић рекао је да су играчи нестрпљиви да поново играју такмичарске дуеле, а то је поновио и Бранко Јовичић. Неуморни везиста је, такође, одисао позитивном енергијом и без страха говорио о фаворизованом ривалу, који стиже из Лиге шампиона (ЦСКА је био трећи у својој групи, иза Манчестер јунајтеда и Базела, а испред Бенфике).

"Спремни дочекујемо утакмицу и даћемо све од себе. Сигурно нас чека спектакл. Добро познајем екипу ЦСКА, али наша игра неће зависити од појединаца, већ од целог тима. Влада одлична атмосфера и управо то нас је довело до ових сјајних резултата, али као што тренер каже, до сада ништа нисмо урадили, ово је Звезда и од нас се увек очекују победе. Колико год се они припремали за нас, то је екипа против које можемо да играмо и мислим да ће резултат зависити само од наше игре", изјавио је Јовичић на конференцији за медије уочи утакмице.

Јовичић је у Звезду стигао из руског Амкара, тако да је већ имао прилику да три пута игра против "армејаца". Тренутни биланс му је победа (1:0), реми (2:2) и пораз (0:2). Како ће бити после предстојећа два дуела, видећемо.

Иначе, Јовичићево појављивање на конференцији за медије наговештава и да би 24-годишњи дефанзивни везиста могао да се нађе у стартној постави Црвене звезде, што би могло да значи да ће на клупу Мичел Доналд или Ненад Крстичић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар