Милојевић: Напад је био проблем ЦСКА, сад је ту Муса!

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић могао је уочи дуела са ЦСКА да обећа само да ће његови играчи дати све од себе.

Фудбал 12.02.2018 | 15:15
Милојевић: Напад је био проблем ЦСКА, сад је ту Муса!
Звезда ће у уторак од 18х на стадиону "Рајко Митић" дочекати ЦСКА Москву у првој утакмици шеснаестине финала Лиге Европа.

"Дочекали смо пролеће и утакмицу са ЦСКА. Ово је много велики догађај за нас. Хук са трибина нека негативно утиче на противника, а на нас треба да се пренесе позитивна енергија са трибина", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре у Београду.

Милојевић је рекао да фудбалери Звезде једва чекају утакмицу, посебно због стрепње око одлуке жалбене комисије УЕФА, која је дозволила српском клубу да пред навијачима дочека ЦСКА.

"Дошли смо међу 32 најбоље екипе у Лиги Европа и играмо против великана. На нама је да изађемо на терен и играмо најбоље што можемо у две утакмице. Не волим да калкулишем, имаћемо свој план игре па ћемо видети. Борићемо се. Улогу фаворита ћемо препустити противнику, а ми ћемо дати све од себе и то је једино што можемо да гарантујемо", казао је тренер Црвене звезде.

Он је навео да је екипа спремна и да нема проблем са повредама, иако је још неизвестан наступ Ричмонда Боаћија.

"Немамо проблем, сви су здрави. Радује ме што је Боаћи тренирао и видећемо колико је спреман за утакмицу. Остали су орни и спремни", навео је Милојевић.

Истакао је да још има дилеме око састава.

"Дилеме увек постоје. Надам се да ћу их до пред саму утакмицу отклонити на најбољи могући начин. Има још много времена колико год се чинило да нема", рекао је Милојевић.

Милојевић је казао да "не би требало трошити много речи о ЦСКА".

"То је екипа која долази из Лиге шампиона. Јака руска екипа, изузетно искусна пре свега. Имали су мало проблема у првом делу сезоне због недостатка нападача, али су добили на квалитету доласком Ахмеда Мусе", казао је Милојевић.

Посебно је истакао последњу линију московског клуба, за коју је рекао да заједно има више од хиљаду утакмица у том клубу.

"То су све играчи које имају и домаће и међунардоно искуство. Такође, руска лига је много напредовала, једна је од јачих у Европи", рекао је тренер Звезде.

Фудбалер Црвене звезде Бранко Јовичић, који има вишегодишње искуство играња у Русији, рекао је да његов клуб "може да се носи са ЦСКА".

"Ништа нисмо урадили до сада, ово је Звезда и од нас се увек очекују победе. Спремни чекамо дуел са ЦСКА. Мислим да ће резултат зависити искључиво од наше игре. Спремни смо. Наша игра неће зависити од појединца, већ од свих играча и људи у клубу. Влада одлична атмосфера и то нас је довело до одличних резултата", рекао је Јовичић.

Реванш ће се играти 21. фебруара у Москви.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар