Сбербанк добила вриједно признање

Сбербанк а. д. Бања Лука је добила Цустомерс' Фриенд признање и тиме потврдила високе квалитативне стандарде пословања и односа са својим клијентима.

Република Српска 12.02.2018 | 08:48
Сбербанк добила вриједно признање
Вриједно признање Цустомерс' Фриенд - „Пријатељ клијената“ додијељено је Сбербанк а.д. Бања Лука, а на основу строго дефинисаних критеријума ИЦЕРТИАС Цустомерс' Фриенд сертификације коју је Сбербанк а.д. Бања Лука успјешно задовољила у склопу истраживања проведеног на локалном тржишту.

Признањем ИЦЕРТИАС Цустомерс' Фриенд се награђују правна лица која имају високо квалитетан однос и пружају својим клијентима, запосленима те пословним партнерима врхунску услугу и корисничку подршку. Освајањем награде, Сбербанк а.д. Бања Лука је потврдила свој респектабилан статус на тржишту као финансијска институција које његује партнерски однос са својим купцима, клијентима и запосленим, кроз отворену и искрену комуникацију, пружајући услуге високог нивоа квалитета.

„Веома смо поносни што смо заслужили повјерење својих клијената, јер је ово признање потврда да је наша пословна стратегија препозната са њихове стране“, изјавио је овим поводом Александар Кесић, Предсједник Управе Сбербанк а.д. Бања Лука. Кесић наставља: „Једна од наших корпоративних вриједности гласи управо „Све за клијенте“, те се ми у свакодневном пословању трудимо да нашим клијентима пружимо врхунску услугу и иновативне производе. У будућности ћемо наставити да градимо одличне односе са нашим клијентима, да уводимо нове и савремене банкарске производе, те да оправдамо њихово повјерење.“

За потребе додјељивања Цустомерс' Фриенд признања, током децембра 2017. године, ИЦЕРТИАС је провео независно, циљано, секундарно, истраживање локалног тржишта, према међународно прихваћеним истраживачким стандардима прописаним од Међународног маркетиншког истраживачког удружења (МРА - Маркетинг Ресеарцх Ассоциатион), детаљно анализирајући пословање и јавно доступне информације о компанији како би утврдио који ниво услуге Сбербанк а.д. Бања Лука пружа својим клијентима. Притом је извршена анализа сљедећих критеријума: репутација компаније на локалном тржишту, комуникација и друштвена одговорност, корисничко искуство и повјерење, односно перцепција и мишљење јавности о будућности компаније.

Сбербанк а.д. Бања Лука показала се као примјерна финансијска институција у пружању и одржавању посебно високог нивоа корисничке подршке и задовољства. Службеним прихваћањем Цустомерс’ Фриенд декларације, Сбербанк а.д. Бања Лука придружила се престижној скупини водећих свјетских компанија које његују високе стандарде пословања и односа према клијентима и запосленима, подстичу поштен и професионалан наступ на тржишту, те пружају врхунску услугу и позитивно утичу на друштво у којем дјелују.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар