Лучић: Партизан мора да нађе свог Човића!

Чувени српски тренер Владислав Лале Лучић рекао је да кошаркашки клуб Партизан мора да пронађе свог Небојшу Човића.

Кошарка 12.02.2018 | 20:30
Лучић: Партизан мора да нађе свог Човића!
Некадашњи шеф струке Партизана и Црвене звезде говорио је за РТС у магазину "Продужетак" где је изнео своје ставове по питању два београдска клуба.

"Партизан мора да нађе другог Небојшу Човића. Да нађе једног човека који ће све то осмислити. Верујем да су ови људи око Небојше јако добри извршиоци, али његових идеја", рекао је Лучић у "Продужетку".

Лучић истиче да је тренутно веома тешко водити клубове и да због тога Човић ради генијалан посао. 

"Ставити клуб на добре, здраве ноге, је веома тешко. Небојша је овде (у Звезди) направио генијалан потез. Он је успео од оне Звезде и 14,5 милиона дуга да реши проблем, и да је Звезда данас респектабилан тим у Европи, респектабилан на свим овим просторима, три пута заредом су били прваци. А да ли Партизан има таквог човека, са таквим идејама? Јер тај човек ипак треба да реши тај проблем", каже легендарни Лале. 

Партизан ове сезоне неће играти у плеј-офу АБА лиге и то је још један показатељ да се црно-бели налазе у тешкој ситауцији. Лале је такође истакао да живимо у много тешким временима. 

"Много су тешка времена. Мислим да је Звезда на правом путу, уз сигурно још проблема. Приватизација не може ништа да донесе. Можемо да набројимо неколико играча који су можда у једном моменту донели неки новац. Пеђа Стојаковић је био прва фантастична продаја Црвене звезде Паоку. То је била фантастична пара и са тим новцем је клуб могао да живи малтене две године. А сада од продаје једног играча у тој суми не може да се живи један месец. Ето, то су разлике", сматра Лучић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар