Савић: "Делије" нам много значе, али без еуфорије!

Фудбалер Црвене звезде Вујадин Савић рекао је да његовој екипи много значи подршка навијача, али да не смеју да буду еуфорични пред меч против ЦСКА.

Фудбал 12.02.2018 | 14:00
Савић: "Делије" нам много значе, али без еуфорије!
"Ужелели смо се званичних утакмица и еуфорија пред сусрет са ЦСКА полако расте и код играча, поготово након сјајног дочека који су нам по повратку из Анталије приредили наши навијачи. Много нам је значила бакљада и подршка 'делија', али не смемо да будемо превише еуфорични. Морамо да останемо мирни и да се фокусирамо на терен, више него на све оне лепе ствари око њега", рекао је Савић за сајт клуба.

Фудбалери Црвене звезде у уторак, 13. фебруара, дочекују московски ЦСКА у шеснаестини финала Лига Европе, а Савић је истакао да су кроз анализу добро упознали стил игре екипе из Русије.

"ЦСКА има доста искусних играча који знају како се играју овако важне утакмице. Претпостављам да ће ући у меч опрезно, као што ћемо и ми то урадити, медјутим свака утакмица је за себе и никада не знате шта можете да очекујете. Тренер је ту да нас саветује како треба да играмо, а ми играчи ћемо слушати", казао је Савић.

Он је додао да тиму значи и искуство неких фудбалера који су играли у Русији.

"Поред њих неколико из руске лиге ја сам играо молдавску, у Тираспољу, руском делу земље. То је неки специфичан стил игре који смо имали прилике да видимо и на утакмицама у припремном период које смо играли са Амкаром и Зенитом. Значи нам наравно то искуство које неки саиграчи имају из периода играња у Русији, видећемо колико ће и њихови савети уродити плодом на терену", истакао је Савић.

Фудбалери Црвене звезде су последњи припремни меч у Турској одиграли против руског Зенита, и изгубили резултатом 0:1.

"Имали смо озбиљну проверу против екипе која је фаворит за освајање Лиге Европе. Одиграли смо добру утакмицу, нажалост изгубили смо, али боље је да се то деси сада у припремном периоду када резултат није у првом плану. Мислим да је ЦСКА подједнаког квалитета као и Зенит и много нам значи што смо видели да можемо да се носимо са њима. Надам се да ћемо остварити добар резултат на нашем стадиону", поручио је Савић.

Фудбалери Црвене звезде и ЦСКА састају се у уторак од 18.00 на стадиону "Рајко Митић".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар