Марадона о Икардију: Тај човјек не зна ништа!

"Игуаин је десет пута бољи. Икарди зна само да иде код својих пријатеља на вечеру, то уме и без ГПС-а", оштро је поручио Дијего Марадона у интервјуу за аргентински лист "Диарио Популар".

Фудбал 13.02.2018 | 08:00
Марадона о Икардију: Тај човјек не зна ништа!
Дијего Марадона, по обичају, без длаке на језику!

Легендарни аргентински фудбалер наставља да "шиканира" Маура Икардија преко медија сваки пут када му се укаже прилика, а тако је било и у интервјуу за лист "Диарио Популар". Марадона је претходно оптужио Икардија да за "гаучосе" игра само зато што је његова жена Ванда Нара вршила притисак на селектора Хорхеа Сампаолија...

Сада га је упоредио и са Гонзалом Игуаином.

"Пипита је десет пута бољи од Икардија и заслужује нову шансу. Тај дечко Мауро Икарди не зна ништа... Икарди зна само да иде код својих пријатеља на вечеру, то уме и без ГПС-а", казао је Марадона који није хтео детаљније о очигледно занимљивој анегдоти.

Напао је и селектора Хорхеа Сампаолија оптуживши га да га је звао да се фотографишу само како би покупио "симпатије" пре него што је промовисан на ту позицију.

Означио је и Карлоса Тевеза као човека који заслужује нову шансу у репрезентацији, али и додао да сви играчи сем Лионела Месија немају поштовања за дрес Аргентине. Сматра и да је Хорхе Сампаоли срећан што има таквог играча у тиму...

"Док год је Меси ту - имамо 60% шансе да освојимо Мундијал. Остали могу да певају у хору, али нико не може да замени њега кад пева!", поручио је Марадона.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар