Ловрен се на бизаран начин кажњава за грешке!

"Клоп сматра да сам један од најбољих дефанзиваца у Премијер лиги", казао је Дејан Ловрен.

Фудбал 12.02.2018 | 12:00
Ловрен се на бизаран начин кажњава за грешке!
Званично - Дејан Ловрен је ове сезоне у Премијер лиги направио једну грешку која је водила до гола противника, али незванично тих грешака је далеко више...

У дуелу против Тотехема, у ком су "редси" ремизирали 2:2, Ловрен је имао низ пропуста који се неће очитавати у статистици, попут онога када није успео да избаци лопту пре него што је она дошла до Харија Кејна - који је добио пенал - додуше из офсајд позиције.

Због таквих грешака, није тајна, Дејан Ловрен није омиљен међу навијачима Ливерпула, а у интервјуу за "Скај Спортс" поручио је да не размишља о критичарима и да самог себе кажњава.

"Свој сам највећи критичар... Када погрешим - не причам ни са ким по неколико дана, то сам ја. Тако самог себе казним", испричао је Хрват који је на удару навијача био нарочито након меча против Севиље у ком је Ливерпул испустио 3:0.

Често је означен као најслабија карика Ливерпула, али и поред тога је Јирген Клоп још раније одлучио да му је потребан и затражио је продужетак уговора, чак је Ловрен носио и капитенску траку.

"Брига ме шта други мисле. Важно је шта мисли менаџер јер је он мој шеф. Позитиван је и то ми говори да сам један од најбољих дефанзиваца у Премијер лиги. Када имате ни од 18 мечева без бораза људи ће говорити 'вау, како је добар', док кад правите грешке онда ће показивати прстом на последњу линију", испричао је Ловрен.

У саставу ће највероватније бити још један бивши "светац" Вирџил ван Дајк, а биће интересантно видети како ће навијачи на "Сент Мерису" реаговати на њихов повратак.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар