ЕЛ: Колико ће навијача дочекати ЦСКА?

Утакмица је у уторак увече, а улазница и даље има - и то поприлично.

Фудбал 12.02.2018 | 09:00
ЕЛ: Колико ће навијача дочекати ЦСКА?
Фудбалски клуб Црвена звезда обавестио је ове суботе своје навијаче да је за предстојећу утакмицу са ЦСКА у шеснаестини финала Лиге Европа преостало између седам и осам хиљада улазница.

"Продаја карата биће настављена у понедељак од 11.00 до 19.00", објављено је на сајту клуба.

Утакмица Црвене звезде - ЦСКА Москва заказана је за уторак од 18 часова, а фудбалери црвено-белих надају се распродатом Стадиону "Рајко Митић" након што је клуб успео правним путем да "скине" суспензију УЕФА и "откључа" капије стадиона за прву пролећну европску утакмицу после 25 година.

Након децембарске претпродаје у трајању од осам дана, која је претходила жестокој казни због поступака дела навијача током утакмице групне фазе са БАТЕ Борисовим у Белорусији, клуб из Љутице Богдана наставио је са продајом улазница по новим ценама:

2.000 – север
2.000 – југ
3.000 – исток бочно
4.000 – исток центар
4.000 – запад бочно
5.000 – запад центар

"Ужелели смо се званичних утакмица и еуфорија пред сусрет са ЦСКА полако расте и код играча, поготово након сјајног дочека који су нам по повратку из Анталије приредили наши навијачи. Много нам је значила бакљада и подршка 'делија', али не смемо да будемо превише еуфорични. Морамо да останемо мирни и да се фокусирамо на терен, више него на све оне лепе ствари око њега", рекао је дефантивац Вујадин Савић за сајт клуба.

"ЦСКА има доста искусних играча који знају како се играју овако важне утакмице. Претпостављам да ће ући у меч опрезно, као што ћемо и ми то урадити, међутим свака утакмица је за себе и никада не знате шта можете да очекујете. Тренер је ту да нас саветује како треба да играмо, а ми играчи ћемо слушати", казао је Савић.

Он је додао да тиму значи и искуство неких фудбалера који су играли у Русији.

"Поред њих неколико из руске лиге ја сам играо молдавску, у Тираспољу, руском делу земље. То је неки специфичан стил игре који смо имали прилике да видимо и на утакмицама у припремном период које смо играли са Амкаром и Зенитом. Значи нам наравно то искуство које неки саиграчи имају из периода играња у Русији, видећемо колико ће и њихови савети уродити плодом на терену", истакао је Савић.

Позитивних 0:1

Фудбалери Црвене звезде су последњи припремни меч у Турској одиграли против руског Зенита, и изгубили резултатом 0:1.

"Имали смо озбиљну проверу против екипе која је фаворит за освајање Лиге Европе. Одиграли смо добру утакмицу, нажалост изгубили смо, али боље је да се то деси сада у припремном периоду када резултат није у првом плану. Мислим да је ЦСКА пођеднаког квалитета као и Зенит и много нам значи што смо видели да можемо да се носимо са њима. Надам се да ћемо остварити добар резултат на нашем стадиону", поручио је Савић.

Капацитет највећег српског стадиона износи 55.538 места, али требало би очекивати да ће део трибина поред "кавеза" у ком ће бити смештени Руси бити испражењен због безбедности.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар