ЗОИ: Пјонгчанг 2018. - Преглед 2. дана...

Џерарду златна медаљу у сноуборду.  Амерички сноубордиста Редмонд Џерард освојио је златну медаљу на Зимским олимпијским играма у Пјонгчангу. Норвежани сурово доминирају у скијатлону! Норвешки крос кантри скијаши освојили су три медаље у скијатлону на Зимским олимпијским играма у Пјонгчангу.

Остали спортови 11.02.2018 | 16:30
ЗОИ: Пјонгчанг 2018. - Преглед 2. дана...
Златна медаља у дисциплини 15 километара + 15 километара скијатлон слободним стилом припала је Симену Хегстад Круегеру који је трку завршио за сат, 16 минута и 20 секунди.

Он је тако освојио прву златну медаљу за Норвешку на Играма у Пјногчангу

На другом степенику победничког постоља нашао се Мартин Јонсруд Сундби са осам секунди заостатка, док се бронзаним одличјем окитио Ханс Кристер Холунд са 9,9 секунди лошијим временом од победника.

Џерарду златна медаљу у сноуборду. Амерички сноубордиста Редмонд Џерард освојио је златну медаљу на Зимским олимпијским играма у Пјонгчангу.

Он је у дисциплини "слоп стил" (слопестyле) до тријумфа дошао у последњој, трећој серији оствареним резултатом од 87,16 поена.

Џерардова медаља је уједно била и прва за САД на Играма у Пјонгчангу.

Друго место припало је Канадјанину Максу Пароту са 86 поена, док је бронзано одличје освојио његов сународник Макс Мекморис са 85,20 поена.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар