АБА: Игокеа ослабљена у Загребу!

Актуелни шампион БиХ на мегдан Цибони (недјеља, 17 часова) иде без Вука Радивојевића, Марка Љубичића и Ђорђа Милошевића.

Кошарка 10.02.2018 | 19:30
АБА: Игокеа ослабљена у Загребу!
Ослабљени неиграњем Вука Радивојевића, Марка Љубичића и Ђорђа Милошевића, кошаркаши Игокее у 20. колу АБА лиге супротставиће се Цибони у Загребу.

Дуел, који је на програму у недјељу од 17 часова, тим Драгана Бајића покушаће да ријеши у своју корист, али с обзиром на бројне изостанке, биће изузетно тешко доћи до тријумфа у дворани "Дражен Петровић".

"Највеће проблеме праве ми повреде играча па не можемо тренирати на адекватан начин. Надам се да ће моји играчи то ускоро санирати. Морамо збити редове јер идемо Цибони која је спој младости и искуства, а највећа опасност пријети нам од Марка Томаса и Луке Жорића под кошем", рекао је Бајић за "Глас Српске".

Упркос проблемима са играчким кадром, он је оптимиста пред пут у престоницу Хрватске.

''Не идемо са бијелом заставом, а вријеме је сада наш савезник пошто ћемо се додатно уигравати кроз овакве утакмице јер су са нама тројица нових играча. Морамо да исправимо неке сегменте у нашој игри који раније нису ваљали, те да новом побједом будемо још боље пласирани на табели", поручио је стратег Александровчана.

Уочи 20. кола регионалне лиге, Игокеа се налази на деветом мјесту са билансом од седам побједа и 12 пораза, док је Цибона претпосљедња, са тријумфом мање.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

сп.

11.02.2018 10:55

Срецно

ОДГОВОРИТЕ