Сити се жали због оштрих стартова!

Фудбалски клуб Манчестер сити затражио је састанак судијске организације Премијер лиге поводом оштрих стартова којима су били изложени њихови играчи.

Фудбал 11.02.2018 | 17:00
Сити се жали због оштрих стартова!
Како је пренео Скај, управа Ситија послала је писмо шефу Удружења професионалних судија Премијер лиге (ПГМОЛ) Мајку Рајлију, пошто је незадовољна оштрим стартовима које су правили противнички играчи последњих недеља.

Фудбалер Ситија Лирој Сане се опоравља од повреде скочног зглоба коју је задобио после старта играча Кардифа Џоа Бенета током утакмице у ФА купу у јануару. Бенет је добио жути картон, а убрзо је искључен пошто је добио други жути у другом инциденту. 

Фил Фоден се прошле недеље вратио тренинзима, после повреде коју је задобио у утакмици против Лестера у децембру. 

Менаџер Ситија Пеп Гвардиола затражио је недавно да судије више заштите фудбалере од оштрих стартова. 

Осим повреда Санеа и Фодена, Сити је у писму указао на оштре стартове којима су били изложени Кевин Де Брујне, Брахим Дијас и Илкај Гундоган, а у тим ситуацијама није показан ниједан црвени картон противничким играчима. 

Првопласирана екипа Премијер лиге Манчестер сити је навео и да жели да се разговара о ретроактивним казнама за оштре стартове који нису на прави начин кажњени на утакмицама.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар